potřebuji poradit začínam
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: potřebuji poradit začínam
Tak jestli jsi sázel 10.1. tak jsou to docela chudinky, ale pokud je máš pořád na tom místě jak jsi je fotil, vzhledem jen k tomu venkovnímu světlu, to zase není tak zlé, hlavní je, že rostlinky vypadají zdravě, jakmile přijde více slunečních dní budou se to snažit dohnat. Zatím málo světla a snaží se přežít.
Jen pro porovnání já namáčel 5.1.,sázel ve stejné době a takhle jsem je měl po měsíci app.php/gallery/image/71380 a po dvou měsících app.php/gallery/image/71781
Ten rozdíl je hlavně ve světle co dostávají u mně a u Tebe skoro žádné.
Jen pro porovnání já namáčel 5.1.,sázel ve stejné době a takhle jsem je měl po měsíci app.php/gallery/image/71380 a po dvou měsících app.php/gallery/image/71781
Ten rozdíl je hlavně ve světle co dostávají u mně a u Tebe skoro žádné.
Naposledy upravil 4 dne Bonebreakers; celkem upraveno 22x.
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
-
- Stálý člen
- Reputace: 824
Bonebreakers to ti ďakujem za ukážku tvojich rastlín akurát si mi spôsobil šok a komplex

-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
@trewis7
Sázel jsem +- ve stejném čase jako ty. Kytky mám na okně (už je přesouvám do dalších oken kde se dá) a na počátku přisvicuji cca od 16. hodin do půlnoci led páskem celkem asi 3m délky a rizhodně jim to pomáhá. Nestálo to moc a při tom nedostatky světla si vůbec nestěžuju.
U tebe vidím pozitivum, že se nelámou. Viděl jsem dlouhé tyčky, které neudrží ani první lístky, ale to není tvůj případ. Vydrž a spříchodem světla určitě zesílí. Jo samozřejmě s přísunem světla musí být v rovnováze i výživa.
Sázel jsem +- ve stejném čase jako ty. Kytky mám na okně (už je přesouvám do dalších oken kde se dá) a na počátku přisvicuji cca od 16. hodin do půlnoci led páskem celkem asi 3m délky a rizhodně jim to pomáhá. Nestálo to moc a při tom nedostatky světla si vůbec nestěžuju.
U tebe vidím pozitivum, že se nelámou. Viděl jsem dlouhé tyčky, které neudrží ani první lístky, ale to není tvůj případ. Vydrž a spříchodem světla určitě zesílí. Jo samozřejmě s přísunem světla musí být v rovnováze i výživa.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
Zatial im raz za 14dni dávám lignohumat.. Som rád že sa vzpamatovali s toho substrátu ktory bol predhnojenej a zatočil s nimi...
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Určitě bych je podložila zespodu tak, aby nebyly schované pod rámem okna. Používám plastové misky, které dám dnem vzhůru.
Bacula
-
- Stálý člen
Nad tím som už rozmyšlal mám také šikovné malé hranoly len som sa k tomu ešte nedokopal...vela práce na zahrade s pripravou miesta na foliovnik...