Nějaký ten jablkový zdroj etylénu jsem zkoušel přihodit do bedny kde byla nedozrálá část finální sklizně tuším loni nebo předloni. A nabyl jsem z toho ten pocit, že to na rychlost dozrání chilli plodů mimo kytku nemá nějaký razantní vliv.
Ale je klidně možné že jsem jen nedocílil dostatečnou koncentraci (dozrávací haly afaik používají rozmezí 10 – 100 pm), byla to dost velká bedna a jen pár jablek, takže pro pár plodů v malém sáčku s pár jablky by to mohlo fungovat výrazně lépe.
Žopský Vypalovák vol.4
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
Re: Žopský Vypalovák vol.4
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
nebo tam muzes hodit tabletu s COckem 
Mam je a muzu zkusit. Ale pokud ji nedam do vody tak bude asi k nicemu.
Napadlo me reseni rozpustit CO2 tabletu do sklenice a okolo nahazet nedozrale papricky a priklopit to treba potravinovou krabickou vetsi nejakou.
Udelam pokus pres noc. Vezmu ze srandy nejakou na pul zralou Aji.

Napadlo me reseni rozpustit CO2 tabletu do sklenice a okolo nahazet nedozrale papricky a priklopit to treba potravinovou krabickou vetsi nejakou.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde o oxid uhličitý, ale o ethylen.MartinS píše: ↑02 zář 2020 11:11nebo tam muzes hodit tabletu s COckem
Aha, tak to jsem blbe odvodil, diky 

- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1033
A já taky finišuju s přípravami. Nějaké plody také dovalím. Nějaká dorsetka, haba i nějaké baccatuum.
Moje letošní produkty do prodeje.

Ještě dotaz. Neměl by někdo navíc chunanskou pastu_ Recept od Racera? stačila by sklenice od okurek. Mám volných 10 skleniček ale pasty pouze na 5 což je málo. Kdyžtak bych udělal etikety a naskleničkovalo by se v Žopech.
Moje letošní produkty do prodeje.
Ještě dotaz. Neměl by někdo navíc chunanskou pastu_ Recept od Racera? stačila by sklenice od okurek. Mám volných 10 skleniček ale pasty pouze na 5 což je málo. Kdyžtak bych udělal etikety a naskleničkovalo by se v Žopech.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Omáčka na Currywursty je již hotova, samotné klobásky vyrobím večer (foto bude) 

Zdarec Pražáku.
No já dovezu Retarda, ale nevím zda ho Lobo nevrazí jako náplň do nějaké papriky na soutěži...
I taková myšlenka proběhla...
A nevím zda to nebude zabíjet když bude chtít někdo ( bezvěrec ) ochutnat...
No já dovezu Retarda, ale nevím zda ho Lobo nevrazí jako náplň do nějaké papriky na soutěži...
I taková myšlenka proběhla...
A nevím zda to nebude zabíjet když bude chtít někdo ( bezvěrec ) ochutnat...
Praho mě jeste 10 placatic zbylo. Tak je vezmu.
Faboši. Na toho Mastera není potřeba velké množství. Pro každého soutěžícího jedna lžička a když ho použijeme az v pokrocilych kolech tak toho bude potřeba ještě míň a nebo se nám treba sejdou jiny věci a nepoužijeme ho na Mastera vubec.
Faboši. Na toho Mastera není potřeba velké množství. Pro každého soutěžícího jedna lžička a když ho použijeme az v pokrocilych kolech tak toho bude potřeba ještě míň a nebo se nám treba sejdou jiny věci a nepoužijeme ho na Mastera vubec.