Accuface 2022 - rok Aji
-
- Stálý člen
- Reputace: 256
- Obrázky: 0
Re: Accuface 2022 - rok Aji

-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Dík.
Btw, před pár lety jsem tady nedaleko v profi zahradnictví okukoval jak zrovna používají 75 l profi balení Florcom výsevního (https://eshop.bbcom.cz/substrat-vysevni-profi--75-l/) a na omak se mi substrát dost líbíl.
Ale nějak mne tehdá vůbec nenapadlo podívat se na webu na to, jestli Florcom náhodou nedělá i malé balení pro hobby segment.
Dělá, 10 l a 20 l.
Hodím řeč v mém oblíbeném místním zahradnickém krámku, skladem ho sice nikdy nemívají ,ale za dotaz zda-li ho některý z jejich dodavatelů nemá zalistován člověk nic nedá a vždycky je dobré mít na výběr alespoň dvě použitelné varianty, od dvou různých výrobců, už kvůli případným výpadkům ve výrobě/dostupnosti.
Btw, před pár lety jsem tady nedaleko v profi zahradnictví okukoval jak zrovna používají 75 l profi balení Florcom výsevního (https://eshop.bbcom.cz/substrat-vysevni-profi--75-l/) a na omak se mi substrát dost líbíl.
Ale nějak mne tehdá vůbec nenapadlo podívat se na webu na to, jestli Florcom náhodou nedělá i malé balení pro hobby segment.
Dělá, 10 l a 20 l.

Hodím řeč v mém oblíbeném místním zahradnickém krámku, skladem ho sice nikdy nemívají ,ale za dotaz zda-li ho některý z jejich dodavatelů nemá zalistován člověk nic nedá a vždycky je dobré mít na výběr alespoň dvě použitelné varianty, od dvou různých výrobců, už kvůli případným výpadkům ve výrobě/dostupnosti.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3180
Včera večer kontrola klíčivosti a stále nic nebylo venku. Dnes ráno kontrola zopakována a byl jsem velmi mile překvapen - 8 rostlinek se vyklubalo z hlíny, takže zatím velká spokojenost, snad to tak bude pokračovat i nadále.
-
- Stálý člen
- Reputace: 5033

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3180
Tak dnes dorazila do schránky až z daleké Kanady obálka se semínky Sugar Drop Orange. Doplnil jsem ji do seznamu na první stránce a semínka šla hned do hlíny, tak snad vyklíčí.