Hallows Eve pár plodů dala. Škoda, že se vybarvil méně výrazný Peachový fenotyp - jak psal chillimax ve svém eshopu., ale jinak Jolokii nezapře.

Fotka ze 12.10.
 Nazdar pálivý felčare,ty Haba Giant jsou dobré maso,to se líbí jak sfiňa
 Nazdar pálivý felčare,ty Haba Giant jsou dobré maso,to se líbí jak sfiňa  

,jinak by mně zajímalo jak ty papričky odšťavňuješ,teda jestli to není rodinný šperk,včetně semínek??jak dlouho taková tekutá morda
 ,jinak by mně zajímalo jak ty papričky odšťavňuješ,teda jestli to není rodinný šperk,včetně semínek??jak dlouho taková tekutá morda  vydrží??
  vydrží??
Haba White Giant Ti nadělím. Buď pošlu semínka nebo sazenici na jarním srazu.

O odšťavňovaní jsem psal zde recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli- ... tml#p87047.
 V mrazáku jsem je měl 3/4 roku, postupně jsem 0,5l plastové lahve vytahoval do ledničky, kde byly další min. měsíc, a bylo to to v pohodě. Jenom kolega si to nechat ve špajzu, a tam mu to zkvasilo.
  V mrazáku jsem je měl 3/4 roku, postupně jsem 0,5l plastové lahve vytahoval do ledničky, kde byly další min. měsíc, a bylo to to v pohodě. Jenom kolega si to nechat ve špajzu, a tam mu to zkvasilo. hele boss a to jako při večerním lelkování neposrkáváš žádné chilli šťávičky na posilnění imunity a pevnost prutu???
 hele boss a to jako při večerním lelkování neposrkáváš žádné chilli šťávičky na posilnění imunity a pevnost prutu???  

No easyjoooo bossman. Lelkování tady v ČR moc nepřichází v úvahu a tam si dám chlazené pivo, neboť každý lékař ví, že vitamín B odpuzuje moskyty
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti