Ondřej Liška píše: ↑02 bře 2018 08:11Přisvicuji 2x55W a teď co byly, ikdyž mrazivé, ale hlavně slunečné dny, kytky dostávali krásnou nálož od jižního okna a nabírají na hmotě. Počítám, že si brzy řeknou o hnojky, tak začnu míchat nějakou organiku.
Kvalitní přisvětlení/osvětlení je prostě základem úspěchu. Lámat si chvilku hlavičku s výběrem zdroje a umístěním v bytu/domě se prostě vyplatí. Kytky máš krásné, ono ne nadarmo se říká čím víc se v h***ě vrtáš, tím víc smrdí.

méně je někdy více. Já jsem jim dal úplně nepředhnojený substrát a nemám jižní okno. Tak to bude asi ten rozdíl - do příští sezóny se poučím. Jinak jsem to dělal jako ty - Jiff, i s košilkou do hlíny + svítím.
 méně je někdy více. Já jsem jim dal úplně nepředhnojený substrát a nemám jižní okno. Tak to bude asi ten rozdíl - do příští sezóny se poučím. Jinak jsem to dělal jako ty - Jiff, i s košilkou do hlíny + svítím. někdo je takový klikař, že v paneláku 2+1 najde výbornou pozic, kde mu to jede jak na heroinu a já mám oproti tomu barák jak kráva a dobré místo s denním světlem vůbec žádné. To si potom můžu hrát jak chci, ale stejné skončim u Glowboxu. Jsou živené jen Biovitalkou.
 někdo je takový klikař, že v paneláku 2+1 najde výbornou pozic, kde mu to jede jak na heroinu a já mám oproti tomu barák jak kráva a dobré místo s denním světlem vůbec žádné. To si potom můžu hrát jak chci, ale stejné skončim u Glowboxu. Jsou živené jen Biovitalkou.

na breh
  na breh