Ahojte nejako sa krpcom nedarí vid foto neviem čím to môže byť je to len na 10 rastlinách a práve na TSM súbstrat mám vysevny,hnojivo som nepouzival od zaciatku boli 3 krat polievane odstatou vodou všetko tak ako robím vždy
Pokročili pestovateľ
Nepáli ale hreje
Milujem chilli a pestovanie
Sú podvýživené. Buď ich presaď do vyhnojeného substrátu, alebo začni hnojiť v tom substráte v ktorom sú. Stačí kľudne nejakým univerzálom, ktorý má v sebe všetky potrebné prvky.
jj, mají hlad. Výhoda výsevního je v tom že člověk ví co jim dává, né v tom že kytky v něm dokážou "vařit z vody". Při téhle velikosti v něm už potřebují najíst. Rozmanitou stravu, slabé dávky. Nasadil bych žížalí čaj a dvoutřetinové dávky nějakého univerzálu, nebýt té podvýživy tak by stačili poloviční dávky.
Souhlasím s kolegy, je to podvýživa. Začni hnojit ale opatrně; doporučím nejdřív poloviční dávku, poté plné dávkování, abys event. nepoškodil kořeny. Zároveň doporučím přidat lignohumát současně s hnojivem.
Ja mel uplne to same na 2 rostlinach, mely stejne podminky jako ostatni, akorat byly o 2 patra vyssi, tak jsem cetl, ze jde o popaleni od osvetleni. Takze jsem zvysil vzdalenost, pouzil postrik na listy vermesfluidem a za 2 tydny listy nabraly zelen zpatky