Z první vlny chinesek mám vše vyklíčeno kromě Devil's Tongue Chocolate a Cheiro Roxa. Takže dnes jsem na třetí pokus tentokrát už do substrátu dal pět semínek Tongue a posledních pět Cheiro Roxa, z toho 2 jsou asi (podle vzhledu určitě) mrtvé. Tož uvidíme. Do zbylého místa jsem dal po dvou kusech Jolokie White a Citron. Superhot Beast a 7Pot Apocalypse ze 14. ledna zatím nic.
Výsev baccatum z 13.1. je venku kromě 2ks Bishop's Crown (ty mě uschly v jiffech), dnes zasety opět.
Do zbylých dvou jiffů jsem dal ještě po kuse Fatalii White na chuť a Brown Bhutlah na vzhled?!?
 To je vše, pokud toto vyklíčí do konce ledna, což byl můj hlavní cíl, čeká mě již jen v únoru Tabasco a annuumky.
Krabice od mléka se již pomalu hromadí v garáži, až to do nich začnu házet, nevím kam to dám...
A nakonec jen dvě fotky, jak to vypadá. Na první je zatím nejfotogeničtější krasavice ze všech Trinidad Peach.

Jsem to ale kus vola, při každodením čtení seznamu semínek jsem zjistil, že ze všech chinesek a baccatum co mám doma mi zbývají jen tři druhy, co jsem letos nedal... jen do včerejšího večera, takže tentokrát už rovnou do kelímku a substrátu po 2-3 semínkách šly Naganero, Nagabon Jolokia oboje od Golonka1 a TSM Red. Takže mám už konečně vnitřní klid, aspoň chvíli. Jedinné co jsem nevysel je 7Pot Jonah, jelikož budu mít přezimovaný.