2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
To jsem zvědav, jak to všechno vyroste...máme před sebou nějaké 3-4 měsíce 

Tak aktualizace i balkonu (plevelil jsem s tím lobovi ve vlákně
)
Neznámé sazenice, které se objevili v zemině, kterou žena použila na nějaké svoje kytky. Zůstala v zemině ze zimního předpěstu a teprve teď vyrostla. A to byla zemina z nevyklíčených kelímků nasypána do pytle a umístěna v nepříznivých podmínkách (únor/březen) na balkon....no a teď se objevily tyhle prckové, ale nikdo neví co to bude

habanero yellow pointed - je to zatím prcek, který byl později vysetý...nyní přesazeno místo haba lemon, které vyrostlo do výšky a zábradlí a tam se teprve začalo větvit, takže šlo na záhon.

Loco

Orange velvet

Medusa konečně začíná mít typická chapadla

Fatalii (chocolate je největší a yellow nejmenší)

tady fatalii red a yellow v jednom květináči a za stejných podmínek

Jigsaw - konečně se začíná rozrůstat. Přitom haba maya, lemon (nyní pointed) a fatalli, které jsou s ním rostou v pohodě.

Habanero maya red

Scotch bonnet

zimbabwe bird

Calico

7 pot Jonah

7 pot brown douglah

Neznámé sazenice, které se objevili v zemině, kterou žena použila na nějaké svoje kytky. Zůstala v zemině ze zimního předpěstu a teprve teď vyrostla. A to byla zemina z nevyklíčených kelímků nasypána do pytle a umístěna v nepříznivých podmínkách (únor/březen) na balkon....no a teď se objevily tyhle prckové, ale nikdo neví co to bude

habanero yellow pointed - je to zatím prcek, který byl později vysetý...nyní přesazeno místo haba lemon, které vyrostlo do výšky a zábradlí a tam se teprve začalo větvit, takže šlo na záhon.
Loco
Orange velvet
Medusa konečně začíná mít typická chapadla

Fatalii (chocolate je největší a yellow nejmenší)
tady fatalii red a yellow v jednom květináči a za stejných podmínek
Jigsaw - konečně se začíná rozrůstat. Přitom haba maya, lemon (nyní pointed) a fatalli, které jsou s ním rostou v pohodě.
Habanero maya red
Scotch bonnet
zimbabwe bird
Calico
7 pot Jonah
7 pot brown douglah
Luxus, ta Maya teď vypadá presne jako ta moje lonska, a ten 7pod Douglah mas taky parádní aj s plodem moji Douglahove zatím dělaj ofuky a jen kvetou. Jinak celkove budeš mít hezkou urodicku 

7pod Douglah je pacholek...hromada květů a zatím jen 3 plody. No uvidíme...květů a poupat hromada....maya je super, těším se na nílobo píše:Luxus, ta Maya teď vypadá presne jako ta moje lonska, a ten 7pod Douglah mas taky parádní aj s plodem moji Douglahove zatím dělaj ofuky a jen kvetou. Jinak celkove budeš mít hezkou urodicku

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
7Pod Douglah mi minulý rok začal držet květy/plody až později, když byla rostlina větší.
http://www.foto-tapety.cz
Me prijde ze to tak ma vetsina superpalivek. Alespon co vidim u sebe na balkone.
Dnešní aktualizace ze zahrady.
Začínají kvést všechny chinensky a dokonce i ty jolokie, kterým se nechtělo růst. Ale celkově mám radost, několik plodů už dozrálo, prostě paráda. Baví mě to
Sladké sudy

Sweet mini v nádobách hezky obrostly + pár prvních kousků

Bhut jolokia orange a white v nádobě. Obě se konečně rozjely a chystají se kvíst. Bylo na čase....Ale stejně jsou to prckové

Bhut jolokia orange v sudu

a na kompostu

Moje noname Mexico - hromada plodů a dalších květů. Paráda

Medusa (nespíš mutant ;-) )

7pot jonah volně na kompostu už jde do květu.

Scotch bonnet na kompostu už jde do květu.

Habanero red

Habanero yellow

Etna pepperochino - líbí se mi ta skupenství květů a plodů.

Aji

PPP

Sudy celek

Přesazené habanero lemon - dostalo teď tím přesazením velkou pecku, ale už kvete a pokračuje v růstu. Příroda si poradí

A na závěr skleník s rajčaty

No a mini vinohrad

Začínají kvést všechny chinensky a dokonce i ty jolokie, kterým se nechtělo růst. Ale celkově mám radost, několik plodů už dozrálo, prostě paráda. Baví mě to

Sladké sudy
Sweet mini v nádobách hezky obrostly + pár prvních kousků
Bhut jolokia orange a white v nádobě. Obě se konečně rozjely a chystají se kvíst. Bylo na čase....Ale stejně jsou to prckové

Bhut jolokia orange v sudu
a na kompostu
Moje noname Mexico - hromada plodů a dalších květů. Paráda

Medusa (nespíš mutant ;-) )
7pot jonah volně na kompostu už jde do květu.
Scotch bonnet na kompostu už jde do květu.
Habanero red
Habanero yellow
Etna pepperochino - líbí se mi ta skupenství květů a plodů.
Aji
PPP
Sudy celek
Přesazené habanero lemon - dostalo teď tím přesazením velkou pecku, ale už kvete a pokračuje v růstu. Příroda si poradí

A na závěr skleník s rajčaty
No a mini vinohrad

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Paráda! Ty sudy nemají chybu