Erben 61 - 2016

Co jsme vypěstovali v roce 2016
Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228
Obrázky: 0

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Erben61 » 17 čer 2016 11:32

rak102 píše:Sestsakramensky pekna prace.Mam tady doma take jednu od kamarada.Nevedel co to je,udajne nejake Haba.Je v malem kvetinaci,ale listy to ma jak lopuchy.Pokud jsi ted preszoval a niceho si nevsimla,asi ju take teda mlasknu do velkeho kybla.Treba se nezbrzdi.

Záleží jak máš prorostlý prostor menšího květníku kořeny, jestli Ti to pěkně podrží pohromadě. Já jsem trochu pomačkal ten kyblík poklepal strany , dno , dlaní přikryl vršek tak že stonek jsem měl mezi prsty a překlopil jakoby na ruku. Vyklouzlo to jako z mámy :sneaky: a opravdu až překvapivě , jako bábovička. Posadil do pripraveného podsypaného, narovnal obsypal a bylo. :jalapeno: :jalapeno: Proto tvrdím, že si ani nevšimla, pokud by hlína odrolila a kořeny se obnažily, taky žádný neštěstí ale už by se trošinku zbrzdila, ale času je dost, jen to slunce by to chtělo kurwaaaaa :dunno:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Erben61
Stálý člen

Příspěvekod Erben61 » 17 čer 2016 11:59

lobo píše:Erbene tvoje rostliny vypadají luxusně jak u mámy tak ty tvoje, už ted je jasné, že budeš mít úrodu jako prase :thumbup:
Díky za pochvalu kolego a věhlasný yuotubere. Včera jsem zhlédl video od Vasjise a dal to odpovídajícně tomu, že je Budějickym šampionem. Víš co já ty milionovky vůbec nechroupám, napadlo mě že jestli se mi urodí nějaký ty Caroliny a Nagy jolokie co mám od Gygabita, rostliny jsou to jak prase, rostou si pěkně ,pod přístřeškem je hýčkám a slibujou.....slibujou jak nadržená leč ostýchavá dívka. tak že bych Vám Youtuberům rozeslal po pár plodech, ostatně jako poděkování za semínka. Ten počas nás trochu brzdí, takovýhle červen ,jako že mi je pětapadesát, no moc jich nepamatuju.... Víš co je paradox, že mám některý kytky lepší ve vrátnici než ty na zahradě a to jen proto , že nejsou věčně prochcaný.... No asi se musíme smířit s tím , že počasí se zkurvilo a jde od extrému do brutálu, můžem si za to sami, jako lidi, serem do tý Matky Zěmě pěkný hnusy a za posledních 50-70 let jsme ji zplundrovali víc jak tisíce generací před náma. No trochu jsem se rozkecal a už podle toho kolik používám vulgarismů, je asi poznat v jaký momentální náladě se nacházím, dyť já jsem člověče dneska, jak jsem se vrátil z těch prací proti dešti musel umejvat nádobí dvakrát tak dlouho než obvykle, abych se ohřál a to je fakt k zamyšlení.... :jalapeno: :jalapeno: :jalapeno:
Ale v jádru jsem optimista. :thumbup: Tak čusík
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 17 čer 2016 14:59

Erbene co dodat, svatou pravdu máš ve všech bodech.
Vasjis to dal jak PÁN o tom žádná je v něm velký bojovník :tiphat: Jinak co se týče tvé nabídky tak iá když mám eště z lonska asi 150g mražených Carolinek tak s tebou rozhodně rád vyměním a na oplátku ti zase pošlu svoje kousky :tiphat:

Erben61
Stálý člen

Příspěvekod Erben61 » 17 čer 2016 18:17

Hotová věc, pokud se urodí pošlu Ti nejhezčí milionový jedůvky z mého ranče. A naopak budu rád za semínka, chci ozkoušet co nejvíc odrůd :thanx: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open

goodspeed79
Stálý člen
Reputace: 11

Příspěvekod goodspeed79 » 17 čer 2016 21:43

pane kolego neveste hlavu pokud nemate kvetinky ve folovniku nebo skleniku tak je jim jeste zima, neni vsem dnum konec sezona teprve zacina. moje rajcata uz dorostly do 170cm a ted premyslim jak je ve foliaku budu tahnout na provazku jeste alespon dva hrozny podel stropu... ale rajcata venku maji jenom metr...

Erben61
Stálý člen

Příspěvekod Erben61 » 20 čer 2016 18:54

Dnešní příspěvek pojmu trochu netradičně, ostatně ono to taky takový na levačku bylo........................................ :dunno: :dunno:

Kapitola 19.-20.června aneb Vyděděnky, Den otců a záchranářské práce.

Když dáte někomu semínka, je několik možností jak to dopadne.
1) Nevíte už o nich dočista nic.
2) Je Vám to jedno, jak to s nima dopadne.
3) Sledujete z povzdálí a jste spokojení, když se dotyčný pochlubí jak mu to šlape.
4) Zjistíte že je všechno na levou a zželí se vám Vyděděnek.

No vezmu to popořadě, někdy v únoru jsem dal sousedovi v baráku pár papriček, že si jz nich vyndá semínka a vyseje si chilli. Moc se s ním nevídám, nicméně pochlubil se když mu vzešly a na moje doporučení ,aby je rozesadil do víc nádob mě ujistil, že jako v pohodě. Taky mi onehdy povídal, jak mu to pěkně roste. A před víkendem , koukám a na dvoře vyhozený truhlíky, v každěm 20 , skoro metrových šlahounů, nachcaný nakřivo a zplihle žadonící o pomoc. Tak jsem se s ním domluvil, včera na Den otců přijal vyděděná dítka zpět a dnes udělal záchranářské práce. Škoda, že jsem jak jsem byl ještě připitomělej po vyspání po noční zapoměl vyfotit původní chuděry, leč tady je pár obrázků mého snažení a taky okamžitého nápadu, jak zaexpedimentovat, když už je Vám líto vyhodit hafo šlahounů. Různě jsem to zakrátil, vybral ty, které mají ještě potenci.......
Tak pár fotek , tak nějak popořadě.
31532
31533
31534
31535
31536

No a jinak to tak nějak ,roste to roste, kvete, a sem tam náběh na plody, pomalu pomaloučku se začínají objevovat, zvláště annumky se snaží, chinnenses chtějí více slunce..... no a naprostým rekordmanem je jedna nenápadná průměrně vzrostlá leč nadupaná Palermka
31537
No tak, tak nějak........................zdravím a přeju ať se nám to léto zdaří líp jak trochu prochcaný jaro :jalapeno: :jalapeno: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open

BlueShark
Stálý člen
Reputace: 252

Příspěvekod BlueShark » 20 čer 2016 19:01

Mě přijdou ti vydéděnci jak píšeš urostlejší než lecjaké kultivované rostlinky zde na fóru... Nepřijde mi to nějak extra zanedbané.
On je jako vyhodil, z nějakého důvodu?

freebio
Stálý člen
Reputace: 142

Příspěvekod freebio » 20 čer 2016 19:10

Celkem škoda vyhodit. Taky jsem se pokusil nakazit kolegu v práci, ale naštěstí to dopadlo dobře. Minulý rok jsem mu podstrčil 4 sazenice a letos má na dvoře přes 20 kýblů :D Alespon se mám s kým bavit o chilli :jalapeno:

Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2016“