Dnešní příspěvek pojmu trochu netradičně, ostatně ono to taky takový na levačku bylo........................................
Kapitola 19.-20.června aneb Vyděděnky, Den otců a záchranářské práce.
Když dáte někomu semínka, je několik možností jak to dopadne.
1) Nevíte už o nich dočista nic.
2) Je Vám to jedno, jak to s nima dopadne.
3) Sledujete z povzdálí a jste spokojení, když se dotyčný pochlubí jak mu to šlape.
4) Zjistíte že je všechno na levou a zželí se vám Vyděděnek.
No vezmu to popořadě, někdy v únoru jsem dal sousedovi v baráku pár papriček, že si jz nich vyndá semínka a vyseje si chilli. Moc se s ním nevídám, nicméně pochlubil se když mu vzešly a na moje doporučení ,aby je rozesadil do víc nádob mě ujistil, že jako v pohodě. Taky mi onehdy povídal, jak mu to pěkně roste. A před víkendem , koukám a na dvoře vyhozený truhlíky, v každěm 20 , skoro metrových šlahounů, nachcaný nakřivo a zplihle žadonící o pomoc. Tak jsem se s ním domluvil, včera na Den otců přijal vyděděná dítka zpět a dnes udělal záchranářské práce. Škoda, že jsem jak jsem byl ještě připitomělej po vyspání po noční zapoměl vyfotit původní chuděry, leč tady je pár obrázků mého snažení a taky okamžitého nápadu, jak zaexpedimentovat, když už je Vám líto vyhodit hafo šlahounů. Různě jsem to zakrátil, vybral ty, které mají ještě potenci.......
Tak pár fotek , tak nějak popořadě.
No a jinak to tak nějak ,roste to roste, kvete, a sem tam náběh na plody, pomalu pomaloučku se začínají objevovat, zvláště annumky se snaží, chinnenses chtějí více slunce..... no a naprostým rekordmanem je jedna nenápadná průměrně vzrostlá leč nadupaná Palermka

No tak, tak nějak........................zdravím a přeju ať se nám to léto zdaří líp jak trochu prochcaný jaro