Flash - sezóna 2015, 2016
Re: Flash - sezóna 2015
a nezkoušel jsi kousek toho haba napíchnout na háček? 
 jsem taky rybář tak mě to napadlo a když vidím někdy to boilies s příchutí chilli-česnek  

ale jasně že zkoušel 
. Dal jsem na háček malou žlutou Morugu, kterou jsem povrchově perforoval.... ta vůně! Ryby na tu dobrotu hodily bobek, stejně jako na ostatní  

U ryb nakonec zvítězila nad chilli kukuřice...

U ryb nakonec zvítězila nad chilli kukuřice...
- Berry161
 - Stálý člen
 - Reputace: 2
 - Obrázky: 0

tak jim dej kukuřici do haba 
DDD

Zajímalo by mně jestli maj ryby funkční receptory na kapsaicin 
 jestli jo tak by to po zaseknutí musela bejt docela jízda 

- Berry161
 - Stálý člen
 - Reputace: 2

to hraničí s týráním ryb

- Zrzek
 - Stálý člen
 - Reputace: 831

Myslím, že na kapsaicin jsou citliví jen savci ( což ryby nejsou), takže by měli být imuní 

Pánové a dámy, upadám v hlubokou depresi. Moje papričky napadl nepřítel, na kterého jsem krátký. Napřed to odnesla sladká Superamy a červená kapie. Dnes zavřu foliák před bouřkou a když z bouřky nic není, tak asi za půl hodiny otevřu foliák. Uprostřed leží jak špalek TSM. Dole má dřevnatý stonek uhlodaný a tam kde by měla mít kořeny a spodek je díra kolem 4 cm. Myslím, že tam něco bydlí už nějakou dobu, protože se občas někde zvedla trochu zem. 
Morugu jsem dole ořezal a nanesl stimulátorem, šla zpět do země. Jsem zvědav, jestli se chytí. Ty sladké papriky už jsou asi bez naděje na záchranu, v tomhle horku úplně zvadlé a plody už se zcvrkávají.
Teď musím zjistit co to vlastně je a jak s tím bojovat. Zatím jsem naivně prolil díru vodou se sušenou 7Potkou. Zavlažovací nádrž ze které jde do foliáku voda, jsem opatřil potopeným květináčem plným sušené 7Pot. Jen než jsem ho tam umístil, tak mě pěkně pálí ruka. Ta mrcha co tam bydlí, bude předpokládám savec jako já. Pokud někdo máte s podobným nepřítelem zkušenost, dejte mi prosím vědět, jak s tím bojovat a ten boj vyhrát.

Venku zasazení chlupáči už začínají kvést

Morugu jsem dole ořezal a nanesl stimulátorem, šla zpět do země. Jsem zvědav, jestli se chytí. Ty sladké papriky už jsou asi bez naděje na záchranu, v tomhle horku úplně zvadlé a plody už se zcvrkávají.
Teď musím zjistit co to vlastně je a jak s tím bojovat. Zatím jsem naivně prolil díru vodou se sušenou 7Potkou. Zavlažovací nádrž ze které jde do foliáku voda, jsem opatřil potopeným květináčem plným sušené 7Pot. Jen než jsem ho tam umístil, tak mě pěkně pálí ruka. Ta mrcha co tam bydlí, bude předpokládám savec jako já. Pokud někdo máte s podobným nepřítelem zkušenost, dejte mi prosím vědět, jak s tím bojovat a ten boj vyhrát.
Venku zasazení chlupáči už začínají kvést