Pánové a dámy, upadám v hlubokou depresi. Moje papričky napadl nepřítel, na kterého jsem krátký. Napřed to odnesla sladká Superamy a červená kapie. Dnes zavřu foliák před bouřkou a když z bouřky nic není, tak asi za půl hodiny otevřu foliák. Uprostřed leží jak špalek TSM. Dole má dřevnatý stonek uhlodaný a tam kde by měla mít kořeny a spodek je díra kolem 4 cm. Myslím, že tam něco bydlí už nějakou dobu, protože se občas někde zvedla trochu zem.
Morugu jsem dole ořezal a nanesl stimulátorem, šla zpět do země. Jsem zvědav, jestli se chytí. Ty sladké papriky už jsou asi bez naděje na záchranu, v tomhle horku úplně zvadlé a plody už se zcvrkávají.
Teď musím zjistit co to vlastně je a jak s tím bojovat. Zatím jsem naivně prolil díru vodou se sušenou 7Potkou. Zavlažovací nádrž ze které jde do foliáku voda, jsem opatřil potopeným květináčem plným sušené 7Pot. Jen než jsem ho tam umístil, tak mě pěkně pálí ruka. Ta mrcha co tam bydlí, bude předpokládám savec jako já. Pokud někdo máte s podobným nepřítelem zkušenost, dejte mi prosím vědět, jak s tím bojovat a ten boj vyhrát.
Venku zasazení chlupáči už začínají kvést