Flash - sezóna 2015, 2016
Re: Flash - sezóna 2015
Kolego, takto mi na zahrádce řádí jakási potvora. Dělá něco jako krtince...díry jako po loupežníkách...zničil jsem jí minulý rok sirným knotem do jeho nory...kouřilo to skoro všude, ale už se neukázal...až zase letos. Takže ke vchodu jedovaté granule na hlodavce a v týdnu koupím zase sirné knoty a hurá na něj!
Hryzec Skleníkový, pěkná potvora!!!
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Měli jsme a máme na zahradě cosi čemu tchyně říká "vodní myš " díry a příznaky shodné.... Lék jsem našel na Fb.... Komunikace pilotů s údržbou v servisní knížce .... Pilot.: v kokpitu je myš...! Údržba : Byla nainstalována kočka.!
Vážně myš je nesmrtelná... Po 15letech jich je míň ale to díky tomu že volné půdě nic nepestuju, pod skleník má 20cm udusanyho makadamu a netkanka zabrala..... Jinak dokud jsme měli foliak.... Mizeli rostlinky jak na běžícím pasu..... A venku na záhonech jsi přišel jako u Disneyho ve filmu.... Zaklepala se nať od mrkve zajela pod zem a mrkev i s natí v řiti.... Normálně nadrzouna před námi toto kradlikradli hlodavci jakýsi....
Vážně myš je nesmrtelná... Po 15letech jich je míň ale to díky tomu že volné půdě nic nepestuju, pod skleník má 20cm udusanyho makadamu a netkanka zabrala..... Jinak dokud jsme měli foliak.... Mizeli rostlinky jak na běžícím pasu..... A venku na záhonech jsi přišel jako u Disneyho ve filmu.... Zaklepala se nať od mrkve zajela pod zem a mrkev i s natí v řiti.... Normálně nadrzouna před námi toto kradlikradli hlodavci jakýsi....
Pravda, bude to nějaký Hryzec. Za foliákem jsem neměl posekáno a narostlo tam pejří děsných rozměrů. Protože první útoky jsem registroval právě z té strany, viděl bych tam možnou souvislost. Poslední útok byl ovšem veden ze strany, kde je v bezprostřední blízkosti porost česneku (ten těm mrchám prý nevoní. Tak snad dá potvora pokoj, jinak přijdou na řadu knoty a ochucené gely
.
Včera už jsem také zklidil první zralou papričku Jolokia Yellow a něco co má býti Seranem. K tomu jsem si dal večer taky první pěknou Ačokču
.
Tak teď už si jen přeji teploty kolem 25C, tohle vedro nedělá žádným kytkám moc dobře
.

Včera už jsem také zklidil první zralou papričku Jolokia Yellow a něco co má býti Seranem. K tomu jsem si dal večer taky první pěknou Ačokču

Tak teď už si jen přeji teploty kolem 25C, tohle vedro nedělá žádným kytkám moc dobře

JJ patrony jsou na hryzce dobrý, vykouřej je pěkně, jen si dávej pozor, aby HRYZEC nevykouřil dřív s Tebouflash píše:Pravda, bude to nějaký Hryzec. Za foliákem jsem neměl posekáno a narostlo tam pejří děsných rozměrů. Protože první útoky jsem registroval právě z té strany, viděl bych tam možnou souvislost. Poslední útok byl ovšem veden ze strany, kde je v bezprostřední blízkosti porost česneku (ten těm mrchám prý nevoní. Tak snad dá potvora pokoj, jinak přijdou na řadu knoty a ochucené gely.
Včera už jsem také zklidil první zralou papričku Jolokia Yellow a něco co má býti Seranem. K tomu jsem si dal večer taky první pěknou Ačokču.
Tak teď už si jen přeji teploty kolem 25C, tohle vedro nedělá žádným kytkám moc dobře.

Zatím se mu to docela daří 

Možná je to jen blbej starej trik, který jsi samozřejmě zkoušel, ale třeb ane.flash píše:Zatím se mu to docela daří
Co takhle dát tam ceduli nižší aby na ní viděl s nápisem: "ZÁKAZ VSTUPU HRYZCů a jiných hlodavců".
Možná trivialita, ale mělo by to fungovat, než to řešit hned válkou.
Nerad bych, aby to pak někdo vnímal jako diskriminaci. To by mohlo dojít až na soud a odškodnění hryzce