V každém případě parádní úroda a jestli budou semínka fatalii a aji, tak vyměním za něco odemne...klidně koukni do galerie a vyber
Flash - sezóna 2015, 2016
Re: Flash - sezóna 2015
Fotky mají název galerii, už jsem koukal. Ale asi budeš muset udělat edit a nadepsat nad fotky 
V každém případě parádní úroda a jestli budou semínka fatalii a aji, tak vyměním za něco odemne...klidně koukni do galerie a vyber
Předem děkuji pane Flashi
Všechny kousky vypadají dobře...no nezbývá než závěrem říct GRATULUJI!!!!
Všechny kousky vypadají dobře...no nezbývá než závěrem říct GRATULUJI!!!!
-
miroslav
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
krásná paleta barev 
Tak mi čtvrteční vítr sundal plachtu z fóliáku, ale naštěstí nejsou žádné větší ztráty.
Dnes mě překvapil můj 7Pot, ze kterého je evidentně zajímavý hybrid
. Loni byl ve fóliáku s červenou TSM, tak dva metry od sebe. Vznikl z toho tenhle citrón, nevídaných rozměrů
. Uvidíme jaký bude pal, vůně a chuť. Pokud to bude stát za to, dělám příští týden řízek a přezimuji v květináči pro zachování vlastností. Přikládám pár obrázků, kde je s Jalapenos Telica, u které mě také převapila velikost
.
Hybrid 7Pot

Jalapenos Telica

A ještě spolu

Dnes mě překvapil můj 7Pot, ze kterého je evidentně zajímavý hybrid
Hybrid 7Pot
Jalapenos Telica
A ještě spolu
Co jsi mel jeste u toho potu? Nam z toho rostou 3 druhy
)) jsou to krasny hybridi.
Jeden ker vypada jako tsm red, dalsi ma plody takove lososovo oranzovo kremove a treti ker ma plody jak jolokie
Defacto nic nevypada jako 7pot Jonah, ale to nevadi. Bude to urcite drsnejsi vzhledem k hrbolkum ktere jsou spise jak od TSM nez takove ty vetsi a mene jich, jako ma Jonah.
Tady ta prvni rada papricek nahore. Pak rostou jeste cervene co vypadaji jak tsm. Taky ze seminek jonahu

Jeden ker vypada jako tsm red, dalsi ma plody takove lososovo oranzovo kremove a treti ker ma plody jak jolokie
Defacto nic nevypada jako 7pot Jonah, ale to nevadi. Bude to urcite drsnejsi vzhledem k hrbolkum ktere jsou spise jak od TSM nez takove ty vetsi a mene jich, jako ma Jonah.
Tady ta prvni rada papricek nahore. Pak rostou jeste cervene co vypadaji jak tsm. Taky ze seminek jonahu
Ještě že se to není schopné křížit s banánem co 
Tak ten "citron" je super!! Fakt hezků...všechny plody jsou na něm takové?