Kolego...moje matka letos vysadila cca 10 hlaviček česneku a sklidila ... no asi 12. Zbytek zničil hryzec svým vrtáním a žraním kořínku. Jak říkám, na jaře nebyl vykouřen sirným knotem a je to v řiti....Jestli to na něj použiješ, tak budeš koukat...hulí se ze všech světových stran, kam všude vedou nory toho hajzlíkaflash píše:Pravda, bude to nějaký Hryzec. Za foliákem jsem neměl posekáno a narostlo tam pejří děsných rozměrů. Protože první útoky jsem registroval právě z té strany, viděl bych tam možnou souvislost. Poslední útok byl ovšem veden ze strany, kde je v bezprostřední blízkosti porost česneku (ten těm mrchám prý nevoní. Tak snad dá potvora pokoj, jinak přijdou na řadu knoty a ochucené gely.
Včera už jsem také zklidil první zralou papričku Jolokia Yellow a něco co má býti Seranem. K tomu jsem si dal večer taky první pěknou Ačokču.
Tak teď už si jen přeji teploty kolem 25C, tohle vedro nedělá žádným kytkám moc dobře.
Flash - sezóna 2015, 2016
Re: Flash - sezóna 2015
Se bude hulit až u Pedra na zahradě 
Tak to bude stejná mrcha, jakou popsal vavy.p. Ve foliáku od té doby co zalévám "chilli vodou" je klid, ale o kousek dál, kde jsou, tedy to co ještě zbylo z mečíků, tak to funguje stejně. Zajede metrová kytka do země, jen špičky listů trčí ven. Budu muset zakročit asi radikálně.
Jen nevím, jestli bude lepší použít propan-butan, nebo auto
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/te ... ene-navody" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen nevím, jestli bude lepší použít propan-butan, nebo auto
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/te ... ene-navody" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj.
Jak to roste? Vyhrál jsi boj s hryzcem? A co ta moruga, chtla se?
Tak po delší odmlce, kdy bylo vedro že by jeden pad, jsem tu s krátkým reportem.
Prales stále zahušťuje, už se nedá jít ani dovnitř.

Vyrobil jsem první ostrý kečup.

Naložil první papričky.

Začal jsem sušit v sušičce, zakoupil mlýnek Bosh MKM6003. O víkendu bude venku letí nasušených papriček

Můj 7Pot si loni ani něco začal TSM a letos má nějaké přerostlé plody TSM tvaru. Pokud bude barva po 7Pot oranžová, tak mám TSM Orange Jonah

Rocoto po ochlazení konečně nasadilo plody, tak snad nepřijdou mrazy moc brzy.

A teď už stručný přehled toho, co právě zraje. U většiny mi hmyz sežral papírové cedulky, u mnohých semínek roste něco jiného, než jsem dostal. budu rád, když mi pomůžete identifikovat
Také můj Peter penis orange je špičatý a má červenou barvu a to je škoda

Nakonec kousek čokolády a pár bonbónů.

.
Prales stále zahušťuje, už se nedá jít ani dovnitř.
Vyrobil jsem první ostrý kečup.
Naložil první papričky.
Začal jsem sušit v sušičce, zakoupil mlýnek Bosh MKM6003. O víkendu bude venku letí nasušených papriček
Můj 7Pot si loni ani něco začal TSM a letos má nějaké přerostlé plody TSM tvaru. Pokud bude barva po 7Pot oranžová, tak mám TSM Orange Jonah
Rocoto po ochlazení konečně nasadilo plody, tak snad nepřijdou mrazy moc brzy.
A teď už stručný přehled toho, co právě zraje. U většiny mi hmyz sežral papírové cedulky, u mnohých semínek roste něco jiného, než jsem dostal. budu rád, když mi pomůžete identifikovat
Také můj Peter penis orange je špičatý a má červenou barvu a to je škoda
Nakonec kousek čokolády a pár bonbónů.
.
Ahoj Pedro,Pedro píše:Ahoj.
roste to jak o život a ve fóliáku není k hnutí. Z toho důvodu bude letos jen velice málo fotek přímo z fóliáku.
Místo semínek letos odeberu z pralesa raději včas "řízky", semínka budou sázka do loterie
Zkoušel jsem potvoru hlodavou vykouřit a nic. Gel v kapsičkách na hlodavce zmizel v dírách, ale až na jednu nějakou myšku co jsem našel mrtvou, nic.
V kompostu stále něco žije, pořád to vyhazuje hlínu ven a gelovou kapsičku to odnese pokaždé tak metr od kompostu, ale neochutná. Tak snad bude v zimě pořádně mrznout.
Moruga to úplně nevzdala, ale rozhodně z už ani nevykvete
Dle mého...dole fatalii chocolate, nad tím cayen yellow. Pak možná jolokia orange. další netuší. Následuje žlutá haba yellow? Další dvě fotky jsou jako moje noname mexico...jalapeno. Stejně vypadají ty co máš na prkýnku s kečupem.
Víc netuším, ale bral bych semínka té čokoládové krásky
Edit: To mne mrzí. U mne se ta potvora pokošela dostat do mých sudů, ale naštěstí to nešlo.
A máš tam hezký prales...chápu, že fotit moc nelze
Víc netuším, ale bral bych semínka té čokoládové krásky
Edit: To mne mrzí. U mne se ta potvora pokošela dostat do mých sudů, ale naštěstí to nešlo.
A máš tam hezký prales...chápu, že fotit moc nelze
Ty fotky mají název , nebo jako co jsem je dostal jako jméno obrázku. Já jsem předpokládal, že se název zobrazí když se na obrázek najede myšákem a ono nic. Jinak docela trefa
. Některé ale opravdu nevím a také mě napadá, že jsem zdělal všechen zralý Anaheim, aniž bych mu udělal obrázek...
Edit: prostředkem tu uličku zarůstá salátovka (něco pro manželku tam být musí) a těch kytek u vchodu je už plno, navíc rostou až do stropu
Edit: prostředkem tu uličku zarůstá salátovka (něco pro manželku tam být musí) a těch kytek u vchodu je už plno, navíc rostou až do stropu