LOBO - prales 2015
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
Re: LOBO - prales 2015
krasne zdrave papricky, nech sa dari
Paráda! Máš moc hezké a velké kytky.lobo píše:Díky moc, trochu začínám mít obavy jak to bduu mít s místem dejme tomu tak v Březnu to už budu mít ve skříni pralesOMO píše:Luxusní kytky !! Jen tak dál !![]()
No plánuju je za týden přesadit do 0,5L ted jsou v ,025L a držet je tam až do konce Dubna, snad se nebudou cítit ztísněně to by pak hrozilože nasadí květy

Jinak problém s místem mám taky, ale utěšuju hlavně manželku

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Určitě přesadit do většího a klidně s nima za okno. Tyhle svítit už nepotřebují a trochu je to zastaví. Tímto tempem budeš do zmrzlých mít květylobo píše: Díky moc, trochu začínám mít obavy jak to bduu mít s místem dejme tomu tak v Březnu to už budu mít ve skříni prales![]()
No plánuju je za týden přesadit do 0,5L ted jsou v ,025L a držet je tam až do konce Dubna, snad se nebudou cítit ztísněně to by pak hrozilože nasadí květy

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
JJ to okno budu muset nějak pořešit, hlavní problém je ten že máme půlročního kocoura a ten už mi zabil i moje Bonchilli během týdne, o stavu ostatních rostlin v bytě ani nemluvim
Jsou to paraziti ty kočky 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, chtěl jsem s předstihem kdyby semínka nechtěli vyklíčit a oni lezli hned ze začátku jak zběsilý
D Nějak to pořešim, na prapety si vyrobim z laťovek jednoduchý zábradlí aby tam kocour nevyskočil a prdnu to k oknu 

Opět menší Update mého pralesa :
Na fotce jsou papričky rodu C.Chinensis, C.Pubescenc a Annumky ( Sladké papriky - Kapie Španělsko ), chybí 5rostlin, které jsem dnes přemístil k oknu, protože už měli 6 pater a více. Ještě mi klíčí Monster Naga a TMS Yelow,už vykukují klíčky. Příští týden by měli dorazit další Rocota od Fataliiho to bude dalších cca 15 rostlin a na konci Února půjde výsev cca 30-40 Annumek ( Jalapenos, Loco, Chinese multicolor atd ... )

Na prvních Rocotách jsem zpozoroval první rozvětvování :

Na fotce jsou papričky rodu C.Chinensis, C.Pubescenc a Annumky ( Sladké papriky - Kapie Španělsko ), chybí 5rostlin, které jsem dnes přemístil k oknu, protože už měli 6 pater a více. Ještě mi klíčí Monster Naga a TMS Yelow,už vykukují klíčky. Příští týden by měli dorazit další Rocota od Fataliiho to bude dalších cca 15 rostlin a na konci Února půjde výsev cca 30-40 Annumek ( Jalapenos, Loco, Chinese multicolor atd ... )
Na prvních Rocotách jsem zpozoroval první rozvětvování :