Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
Jo jo, hromada zelených a jen pozvolné dozrávání. Tohle počasí (ale celý tento rok) je tak trochu postavené na hlavu. Mám dost dlouho "zralé" Haba Red Savina, ale jsou spíš takové oranžové než červené. Asi je sklidím.
http://www.foto-tapety.cz
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, plno zelených a pomalu jdou do barev. Naneštestí většina pořád kvete dál a dál a nahazuje další plody. No ty asi dozrají ve sklepě pod zářivkama jak to tak vidím
:/

-
- Stálý člen
ja tam mam aspon 50-60 nezrelych H. yellow a aspon 200 nezrelych H. Red / z tych so meste ani len na kostovku neobral/, ale zajtra musi muz dajake H. Red otrhnut
...Daktore chilli len teraz vytvaraju plody a tiez kvitn uako sisnute....len musim zistit o aky druh ide kedze som si dakde zapatrosil rozpis
a mama nahodne kolicky z menami zlikvidovala
...asi si myslela ze to je bordel co som neupratal 

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak během dnešního počasí jsou snad všichni na zahrádkách, forum uplně umřelo
Dnešní počasí nezbývá než velebit
Slunilo to pěkně. Škoda jen že to nevydrží déle. 

Dnešní počasí nezbývá než velebit

http://www.foto-tapety.cz
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.
hoď návod. Mě se jen vybavuje nějaký spektrometr co jsme kdysi vyráběli asi v chemii......byla potřeba zkumavka, alobal, benzín(myslím) a víc si nepamatujuJuraS. píše:Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.

..... jo a čersvej kus stvolu z trávy, ze kterého se extrahovalo tuším barvivo tím benzínem...ale to už je strašně dávno. už si to fakt nepamatuji

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Je to tady někde na foru, psal jsem to tam.bremic píše:hoď návod. Mě se jen vybavuje nějaký spektrometr co jsme kdysi vyráběli asi v chemii......byla potřeba zkumavka, alobal, benzín(myslím) a víc si nepamatujuJuraS. píše:Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.![]()
..... jo a čersvej kus stvolu z trávy, ze kterého se extrahovalo tuším barvivo tím benzínem...ale to už je strašně dávno. už si to fakt nepamatuji