Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...

Povídání o chilli papričkách
chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...

Příspěvekod chilli-max » 26 srp 2014 17:29

Jo jo, hromada zelených a jen pozvolné dozrávání. Tohle počasí (ale celý tento rok) je tak trochu postavené na hlavu. Mám dost dlouho "zralé" Haba Red Savina, ale jsou spíš takové oranžové než červené. Asi je sklidím.
http://www.foto-tapety.cz

Filichilli
Stálý člen
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Filichilli » 26 srp 2014 21:03

Souhlasím, plno zelených a pomalu jdou do barev. Naneštestí většina pořád kvete dál a dál a nahazuje další plody. No ty asi dozrají ve sklepě pod zářivkama jak to tak vidím :D :/

TOM
Stálý člen

Příspěvekod TOM » 26 srp 2014 22:25

ja tam mam aspon 50-60 nezrelych H. yellow a aspon 200 nezrelych H. Red / z tych so meste ani len na kostovku neobral/, ale zajtra musi muz dajake H. Red otrhnut :)...Daktore chilli len teraz vytvaraju plody a tiez kvitn uako sisnute....len musim zistit o aky druh ide kedze som si dakde zapatrosil rozpis :D a mama nahodne kolicky z menami zlikvidovala :D...asi si myslela ze to je bordel co som neupratal :D

chilli-max
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chilli-max » 28 srp 2014 22:44

Tak během dnešního počasí jsou snad všichni na zahrádkách, forum uplně umřelo :dunno:
Dnešní počasí nezbývá než velebit :thumbup: Slunilo to pěkně. Škoda jen že to nevydrží déle. :rn:
http://www.foto-tapety.cz

JuraS.
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JuraS. » 02 zář 2014 07:37

Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.

bremic
Stálý člen
Reputace: 3

Příspěvekod bremic » 02 zář 2014 16:48

JuraS. píše:Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.
hoď návod. Mě se jen vybavuje nějaký spektrometr co jsme kdysi vyráběli asi v chemii......byla potřeba zkumavka, alobal, benzín(myslím) a víc si nepamatuju :firychil:

..... jo a čersvej kus stvolu z trávy, ze kterého se extrahovalo tuším barvivo tím benzínem...ale to už je strašně dávno. už si to fakt nepamatuji :tiphat:

vavy.p
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vavy.p » 02 zář 2014 17:01

:rn: už mě to počasí tady deptá..... druhej den chčije, a chčije... ve skleniku mi z papriček odkapává voda...hrůza... :rn:

JuraS.
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JuraS. » 02 zář 2014 17:21

bremic píše:
JuraS. píše:Našel jsem parádní návod na štěrbinový spektroskop. Udělám si ho a kouknu se co to vlastně jde za spektrum ze slunce. Možná mu křivdíme a teď pálí jen červený světlo. jen je trochu zima na kytky co jsou zvyklý na 50 na slunci.
hoď návod. Mě se jen vybavuje nějaký spektrometr co jsme kdysi vyráběli asi v chemii......byla potřeba zkumavka, alobal, benzín(myslím) a víc si nepamatuju :firychil:

..... jo a čersvej kus stvolu z trávy, ze kterého se extrahovalo tuším barvivo tím benzínem...ale to už je strašně dávno. už si to fakt nepamatuji :tiphat:
Je to tady někde na foru, psal jsem to tam.

Zpět na „Pokec o chilli“