prejam hodne úspechu , ratlina je šlachtená a pestovana na hydro , v klasickej zemi bude problém s výnosem, ale skusgandalf píše:Semínka Fatalii Gourmet Jigsaw jsem právě koupil, tak jsem zvědav.
Přesně....zkoušel jsem plody čerstvě dobarvené i plody cca měsíc po vybarvení a ten rozdíl je markantní. Jak v palu tak v aroma.stalker251 píše: prejam hodne úspechu , ratlina je šlachtená a pestovana na hydro , v klasickej zemi bude problém s výnosem, ale skus![]()
btw morugy od semínek , vy si myslíte že vám prodaji dozrátou morugu ?nebudte jak malí, jim se nevyplati plodat plne dozráty plod z ktereho si necháte semeno , a plne nedozráty plod nemože extremne pálit....
A čoveče..zkusil jsem dát na vatu cca 10 semínek z těch čerstvých morug co zasílali chilli-semínka.cz a po cca 10 dnech vzklíčilo 5 semínek a možná budou ještě další...takže to vypadá že už nějak dozrálé byly.stalker251 píše:btw morugy od semínek , vy si myslíte že vám prodaji dozrátou morugu ?nebudte jak malí, jim se nevyplati plodat plne dozráty plod z ktereho si necháte semeno , a plne nedozráty plod nemože extremne pálit....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host