Já o tom velmi vážně uvažoval.. Ale nakonec mi do toho přišla nějaká rodinná záležitost.. Ale příští rok bych rád jel..Vasjis píše:A co tohle http://www.chillibrani.cz/ bohužel jsem to letos propásl byly jste tam někdo ? Příští rok bych rád vyrazil na čumendu soutěžit bych se asi bál
Celostátní sraz a soutěž
Re: Celostátní sraz a soutěž
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Kendy píše:Já o tom velmi vážně uvažoval.. Ale nakonec mi do toho přišla nějaká rodinná záležitost.. Ale příští rok bych rád jel..Vasjis píše:A co tohle http://www.chillibrani.cz/ bohužel jsem to letos propásl byly jste tam někdo ? Příští rok bych rád vyrazil na čumendu soutěžit bych se asi bál
Mně nenapadlo to ani hledat a kamarád viděl na FB foto sklizně a hned že sem Magor atd. a sešli jsme se na jedno orosený a právě mi o tom vyprávěl že to by bylo něco pro mně tak jsem to hledal a bohužel s měsíčním zpožděním

Tuhle akci bych tu moc nesrozebiral. Přece jen je to konkurence místního zřizovatelem fóra.
Buďme loajální
Buďme loajální

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
To jsem nevěděl jen jsem hledal nějakou akci na kterou se muže dostavit kdokoliv. Protože naplánovat sraz z nás tady zamluvit místo termín mi přijde trochu nad lidský výkon.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
Zdarec Pánové !!! Čtu tohle vlákno pozorně a škoda jen že se nedokáže domluvit pár jedinců na nějaké akcičce! No nevadí, máme u nás starou školu která je ale spravená a kterou pronajímají klidně na celý víkend a není to ani drahý, takže pokud by někomu nevadilo že by se vyspal na karimatce a udělali si to podle sebe,tak se zeptám co za to a bude. Kuchyňka a wc bez žádných problémů,výčep mám svůj,kdyby bylo třeba něco na gril nebo do trouby tak taky není problém!!! Problém je ten že jsem z východu republiky a kamarádi ze západního konce by to neměli zrovna kousek.
Takže to je hozená rukavice
Takže to je hozená rukavice
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Tak já bych se jakože dobrovolně hlásil
Závisí samozřejmě na termínu, pač některé víkendy už mám obsazené. Jenom si dovoluji vzpomenout na loňskou akci v Ostravě, která, ač komorního charakteru, byla velmi vydařená a impozantní duchem 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
Takže už jsme dva,vše záleží pouze na vybrání termínu 

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Taky bych se přidal...