Celostátní sraz a soutěž
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celostátní sraz a soutěž
zatím musím vysondovat jakou nám udělají cenu za ubytování, ale buď po sklizni nebo někdy v dubnu že by se mohli vyměnit nějaký sazeničky....
já bych to vyděl tak na září
aby bylo všeho dost

No asi po skliznivavy.p píše:zatím musím vysondovat jakou nám udělají cenu za ubytování, ale buď po sklizni nebo někdy v dubnu že by se mohli vyměnit nějaký sazeničky....

Ahoj.
Takže papričky rostou, začínají plodit....co takhle dát pomalu dohromady termín, zájemce o účast, případné vzorky na žádanou soutěž?
Takže papričky rostou, začínají plodit....co takhle dát pomalu dohromady termín, zájemce o účast, případné vzorky na žádanou soutěž?
Máš naprostou pravdu, i když prázdniny před námi, nějaký ty dovolený ale mohlo by se to pomalu vymýšlet. Vavy.p na nás trochu zanevřel tak snad je o.k. to on byl takovým neoficiálním zařizovatelem těch prostor.
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
chystám se na chilli-braní v Brně 5.9.2015
co třeba spojit to s touto akcí???
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Pánové nezanevřel. ... čtu často ale zveřejňování fotek tu je docela náročné(časově) a toho zase mám pomalu... teď jsme dodělal kurz potápění, a ještě nám v dědině hrabou kanalizaci ... to u mě znamena 35m výkopu a vstup do hlavního řadu cca v 6.1m. ... ale zítra se stavím zjistit co a jak na tom hotelu...
Tam se nas chystá určitě víc .... je to sobota... kdy by sis tak představoval ze by jsme se s lezli? ? My co jsme od Brna v tom problém nemáme. .. ale v patek po práci vyrazit... dojet tak ve 20:00... a ráno brno??? Nebo po brně a nemoci si dát ani pivo... ?? To nebude Dobrý nápad. ..wlasta1 píše:chystám se na chilli-braní v Brně 5.9.2015
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
No, myslím, že ten dojezd v pátek určitě není špatný nápad. Akorát bych ten čas posunul někam na 17-18h. Já si stejně budu brát v pátek volno, abych v klidu dojel a někde se ubytoval. Takže to beru z tohoto pohledu - pátek bez práce...