Celostátní sraz a soutěž
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Baronovi všechna čest a sláva
a všem ostatním taky velice děkuju 
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Hezky pánové, díky za report a fotky ze kterých přímo sálá úžasná pohoda. Vidím na nich obyčejný chlapíky , kteří jsou spojeni neobyčejným zaujetím pro chilli a vytvořili srázek ,kde muselo být děsně fajn. Závidím Vám tu akcičku a o to víc mě mrzí že jsem to zapásl. Uvažoval jsem o tom hodně, odradila mě ta dálka přes celou republiku. Moje chyba.Respekt.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Baron na Hrad !
Super akce, atmoška, lidi, program, jídlo, pivo Parník, koštovačky, výměny, debata, Pepina, džedáj, dárečky
proště luxusní Žopský mejdan.
na sobotu ráno dlouho nezapomenu. To byl oheň
Barone eště raz díky moc
Super akce, atmoška, lidi, program, jídlo, pivo Parník, koštovačky, výměny, debata, Pepina, džedáj, dárečky
Barone eště raz díky moc
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
Takže ještě jednou píšu report....
V pátek po práci jsem vyrazil do Přerova pro pivko a kde sem měl domluvený scuk s Colostomizerem.Po naložení nového kamaráda s plnou krosnou jsme vyrazili směr Žopy kde jak jsme dorazili a začli vynášet věci z auta ozval se mobil a volal Wlasta1 že je už na místě.Vyzvedli jsme ho a zajeli ke mě pro pár posledních věcí a snad už na dobro zakufrovat ve škole kde se vše mělo odehrávat.Neuběhlo však ani 10minut a telefon se opět ozývá a na druhém konci se ozval Proki73 že je u školy. Kluci zaparkovali ve dvoře své bouráky a jali se odnášet své napěchované baťožiny plné luxusních pochutin
Já narážel pivko a kluci začli vytahovat své výrobky jak kouzelník králíky z klobouku a skládat je na výstavku kde pak byly vyfoceny jako předmět doličný!
Proki sáhl po jeho láhvi welcome drinku z příchutí Morugy. každý dostal pivko a začali s pokecem.Ovšem neuplynulo půl hoďky a otevřeli se dveře a v nich noví kamarádi ve složení Omo,Oskar69 a DarthWiktha,opět představení a olíznutí teď už mého welcome drinku z Dorset nagy
kluci dovezli taky proviant,zasedli u stolu,pivko a pohoda.Společnými silami jsme zvládli tataráček,pan doktor zmákl topinečky a nandali na stůl kde začal nehorázný hodokvas s příchutí všeho možného vynikajícího s příchutí chili. Kamarád Wlasta vytáhl vzorek co nám poslala jeho žena k určení,nikdo až na Prokiho se netrefili. Začala velmi fundovaná debata o pěstu,hnojkách,sklizni a zpracování. Colostomizer nám nabídl košt z jeho dovezených vzorků za který by se nemusel stydět nejlepší Pražskej bar, ty vůně a chutě byly nepopsatelný
řeč se motala pořad kole chilli.Taky sem kluky vyzval jestli by ve zkratce mohli říct proč mají takové niky a někdy byl i úsměv na tváři
. K půlnoci se ozval kámoš že jestli ještě může dorazit,jasně jsme nebyli proti a znovu probíhala testovačka chilli laskomin.Někteří kamarádi šli už na kutě s bříšky napěchovanými kapsaicínem a určo měli bájo sny že jo džedáji
.asi v půl 3 napadlo kámoše že by jsme mohli zmáknout mou zavařenou zeleninku a celýma Dorsetama a začlo pro nás 4 peklo v hubě a následně aj v břuchu
kolem 3h jsme prozatímně rozpustili náš spolek. Následně nás opustil DarthWiktha a říkal že dorazí v sobotu,ale pak už nedorazil
Sobotní ránko bylo pro někoho krutý
. kolem 10h jsme vyrazili do vedlejší dědiny kde byla obecní veřejná zabíjačka.Na nádru jsme naložili dalšího člena Zrzka a jali se na osvětu šířit do světa prospěšnost capsaicínu. Sice na nás čučeli co tam přijeli za banda neznámých týpků nicméně po předložení našich vzorků k veřejné degustaci se k nám začli chovat s respektem,obzvlášť po obejítí místního osazenstva s mou Dorset pálenkou někdy nezůstalo oko suché aba v zápětí sem slyšel běž a nalej tomu a tomu a ze škodolibostí pozorovali dalšího nešťastníka
někteří se dokonce chtěli s nama pasovat a začli diskuzí - šak já taky pěstuju ty pálivý feferonky baraní rožky
za naši osvětu z dovezených omáček a čokolády která mimochodem místo úst končila v kapsách místních jsme byli pohoštění skvělýma jitrničkama.tlačenkou,ovárek,škvarečky,prdelačka,výpečky se zelíčkem a dokonce už nám nosili na košt jejich výtvory z destilačních kolon.Došlo to tak daleko že někdo mi říkal počkejte tady a nevypijte tu pálenku já zavolám zeťákovi ať se staví že přijeli borci a mají výrobky snad ze samýho pekla
tři pánové si za mnou došli s lékovkama jestli bych jim neulil na doma nebo pro někoho kdo tam nebyl.Asi po 3h jme se rozloučili,zanechali naše vzorky a na oplátku dostali nějaký vzorek ze zabíjačky sebou.vozil nás můj syn za což mu říkáme dík a začni konzumovat ty pálivky
Po příjezdu na základnu do školy, jsme dali pivko a šli omrknout okolí Žopek a tak zvaně se vyprdět.Kukli jsme na stádečko origo bizonů v ohradě ,ale neměli jsme štěstí byli daleko že ani zoom na foťáku to pořádně nebral. Prošli kolem paintbolu a obhlídli další eventuální místo na někdejší příští sraz.Při návratu do škole jsme se stavili u mě abych klukům ušatým ukázal Pepinu což je zakrslý Gottingenský čuník. Chlapcům se líbil i můj pěstovaný jmelovník a podělil Prokiho a Wlastu pořádnou bakulou jmelí. Nebyla opomenuta další štamprlička čisté trnkové a hurá zasednout ke stolům ve škole.Po cestě nám vyhládlo a gulášek přišel jistě vhod a k pivku pásl i naložený sýr a sušený masko ochucený Jolokií nakrájený na tenký proužky. Opět košty tentokráte Zrzkovy dýňové omajdy a přišla pohroma při ukázkách a následné výměně všech možných druhů chilli papriček,vždyť jen Omo dovezl ke 100druhům
zase pokec co jak pálí,čistota semínek,kdy sadit atd.Někomu se pomalu a jistě začla klížit víčka tak jsme šli do hajan.
Nedělní ráno bylo smutný,namrzlá cesta a každej věděl že se náš chilli srázek blíží nezadržitelně ke svému konci
proběhlo nabalení klukům trošku nějaké výslužky,poslední pivko a foto na rozlučku.Podání si rukou s konstatováním že se snad nevidíme naposled!!!
P.s. díky kdo mi zanechal nějaký vzorky a za děkovaní co jste mi napsali ke srazu.
P.p.s Wlasto,moje milá kukla na sklenici a vypálila na 100% co to je... zato mě padla brada!!!
V pátek po práci jsem vyrazil do Přerova pro pivko a kde sem měl domluvený scuk s Colostomizerem.Po naložení nového kamaráda s plnou krosnou jsme vyrazili směr Žopy kde jak jsme dorazili a začli vynášet věci z auta ozval se mobil a volal Wlasta1 že je už na místě.Vyzvedli jsme ho a zajeli ke mě pro pár posledních věcí a snad už na dobro zakufrovat ve škole kde se vše mělo odehrávat.Neuběhlo však ani 10minut a telefon se opět ozývá a na druhém konci se ozval Proki73 že je u školy. Kluci zaparkovali ve dvoře své bouráky a jali se odnášet své napěchované baťožiny plné luxusních pochutin
Já narážel pivko a kluci začli vytahovat své výrobky jak kouzelník králíky z klobouku a skládat je na výstavku kde pak byly vyfoceny jako předmět doličný!
Proki sáhl po jeho láhvi welcome drinku z příchutí Morugy. každý dostal pivko a začali s pokecem.Ovšem neuplynulo půl hoďky a otevřeli se dveře a v nich noví kamarádi ve složení Omo,Oskar69 a DarthWiktha,opět představení a olíznutí teď už mého welcome drinku z Dorset nagy
kluci dovezli taky proviant,zasedli u stolu,pivko a pohoda.Společnými silami jsme zvládli tataráček,pan doktor zmákl topinečky a nandali na stůl kde začal nehorázný hodokvas s příchutí všeho možného vynikajícího s příchutí chili. Kamarád Wlasta vytáhl vzorek co nám poslala jeho žena k určení,nikdo až na Prokiho se netrefili. Začala velmi fundovaná debata o pěstu,hnojkách,sklizni a zpracování. Colostomizer nám nabídl košt z jeho dovezených vzorků za který by se nemusel stydět nejlepší Pražskej bar, ty vůně a chutě byly nepopsatelný Sobotní ránko bylo pro někoho krutý
Po příjezdu na základnu do školy, jsme dali pivko a šli omrknout okolí Žopek a tak zvaně se vyprdět.Kukli jsme na stádečko origo bizonů v ohradě ,ale neměli jsme štěstí byli daleko že ani zoom na foťáku to pořádně nebral. Prošli kolem paintbolu a obhlídli další eventuální místo na někdejší příští sraz.Při návratu do škole jsme se stavili u mě abych klukům ušatým ukázal Pepinu což je zakrslý Gottingenský čuník. Chlapcům se líbil i můj pěstovaný jmelovník a podělil Prokiho a Wlastu pořádnou bakulou jmelí. Nebyla opomenuta další štamprlička čisté trnkové a hurá zasednout ke stolům ve škole.Po cestě nám vyhládlo a gulášek přišel jistě vhod a k pivku pásl i naložený sýr a sušený masko ochucený Jolokií nakrájený na tenký proužky. Opět košty tentokráte Zrzkovy dýňové omajdy a přišla pohroma při ukázkách a následné výměně všech možných druhů chilli papriček,vždyť jen Omo dovezl ke 100druhům
zase pokec co jak pálí,čistota semínek,kdy sadit atd.Někomu se pomalu a jistě začla klížit víčka tak jsme šli do hajan.Nedělní ráno bylo smutný,namrzlá cesta a každej věděl že se náš chilli srázek blíží nezadržitelně ke svému konci
P.s. díky kdo mi zanechal nějaký vzorky a za děkovaní co jste mi napsali ke srazu.
P.p.s Wlasto,moje milá kukla na sklenici a vypálila na 100% co to je... zato mě padla brada!!!
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Do detilu popsané jak to vše probíhalo, krásný report. Opravdu akce zdokumentovaná od začátku až do konce. Seš fakt borec
Ale jedno je jasný. Bylo to parádní a obrovská motivace do další sezony.
Kluci, je to paradni poctenicko a taky super foto reportaz. Moc me mrzi, ze jsem nemohl dorazit. Tak snad to vyjde jindy 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Zdravím, pánové! Ještě jednou díky za skvěle strávený víkend ve vaší společnosti
Byla to opravdu velmi podařená akcička a pevně doufám, že nebude poslední! Před šlechticem z Žop nutno smeknout až k zemi (a pak ještě nejméně dvakrát) za bezchybnou organizaci a zosnování programu. A také za podrobné shrnutí průběhu akce zde na fóru
Nemalý vděk patří také Baronovu synovi a synovci za transportní služby. Víkend byl prostě parádní!

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 789
Už nikdy nebudu pít...
Jinak Barone díky za akci a seznámení se jak s tebou tak ostatními a věřím, že se brzy uvidíme
Jinak Barone díky za akci a seznámení se jak s tebou tak ostatními a věřím, že se brzy uvidíme