Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
oskar69
Stálý člen
Reputace: 809
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod oskar69 » 29 lis 2015 17:40

Baronovi všechna čest a sláva :foods: a všem ostatním taky velice děkuju :D

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 29 lis 2015 18:24

Hezky pánové, díky za report a fotky ze kterých přímo sálá úžasná pohoda. Vidím na nich obyčejný chlapíky , kteří jsou spojeni neobyčejným zaujetím pro chilli a vytvořili srázek ,kde muselo být děsně fajn. Závidím Vám tu akcičku a o to víc mě mrzí že jsem to zapásl. Uvažoval jsem o tom hodně, odradila mě ta dálka přes celou republiku. Moje chyba.Respekt. :thanx: :tiphat: :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 29 lis 2015 18:46

Baron na Hrad !

Super akce, atmoška, lidi, program, jídlo, pivo Parník, koštovačky, výměny, debata, Pepina, džedáj, dárečky :) proště luxusní Žopský mejdan.

:smoketoil: na sobotu ráno dlouho nezapomenu. To byl oheň :firy:

Barone eště raz díky moc :thanx:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 29 lis 2015 20:48

Takže ještě jednou píšu report....
V pátek po práci jsem vyrazil do Přerova pro pivko a kde sem měl domluvený scuk s Colostomizerem.Po naložení nového kamaráda s plnou krosnou jsme vyrazili směr Žopy kde jak jsme dorazili a začli vynášet věci z auta ozval se mobil a volal Wlasta1 že je už na místě.Vyzvedli jsme ho a zajeli ke mě pro pár posledních věcí a snad už na dobro zakufrovat ve škole kde se vše mělo odehrávat.Neuběhlo však ani 10minut a telefon se opět ozývá a na druhém konci se ozval Proki73 že je u školy. Kluci zaparkovali ve dvoře své bouráky a jali se odnášet své napěchované baťožiny plné luxusních pochutin :angry1:
Já narážel pivko a kluci začli vytahovat své výrobky jak kouzelník králíky z klobouku a skládat je na výstavku kde pak byly vyfoceny jako předmět doličný!
Proki sáhl po jeho láhvi welcome drinku z příchutí Morugy. každý dostal pivko a začali s pokecem.Ovšem neuplynulo půl hoďky a otevřeli se dveře a v nich noví kamarádi ve složení Omo,Oskar69 a DarthWiktha,opět představení a olíznutí teď už mého welcome drinku z Dorset nagy :firychil: kluci dovezli taky proviant,zasedli u stolu,pivko a pohoda.Společnými silami jsme zvládli tataráček,pan doktor zmákl topinečky a nandali na stůl kde začal nehorázný hodokvas s příchutí všeho možného vynikajícího s příchutí chili. Kamarád Wlasta vytáhl vzorek co nám poslala jeho žena k určení,nikdo až na Prokiho se netrefili. Začala velmi fundovaná debata o pěstu,hnojkách,sklizni a zpracování. Colostomizer nám nabídl košt z jeho dovezených vzorků za který by se nemusel stydět nejlepší Pražskej bar, ty vůně a chutě byly nepopsatelný :respect: řeč se motala pořad kole chilli.Taky sem kluky vyzval jestli by ve zkratce mohli říct proč mají takové niky a někdy byl i úsměv na tváři :thumbup: . K půlnoci se ozval kámoš že jestli ještě může dorazit,jasně jsme nebyli proti a znovu probíhala testovačka chilli laskomin.Někteří kamarádi šli už na kutě s bříšky napěchovanými kapsaicínem a určo měli bájo sny že jo džedáji :thumbup: .asi v půl 3 napadlo kámoše že by jsme mohli zmáknout mou zavařenou zeleninku a celýma Dorsetama a začlo pro nás 4 peklo v hubě a následně aj v břuchu :dunno: kolem 3h jsme prozatímně rozpustili náš spolek. Následně nás opustil DarthWiktha a říkal že dorazí v sobotu,ale pak už nedorazil :dunno:
Sobotní ránko bylo pro někoho krutý :jolokiatoilet: . kolem 10h jsme vyrazili do vedlejší dědiny kde byla obecní veřejná zabíjačka.Na nádru jsme naložili dalšího člena Zrzka a jali se na osvětu šířit do světa prospěšnost capsaicínu. Sice na nás čučeli co tam přijeli za banda neznámých týpků nicméně po předložení našich vzorků k veřejné degustaci se k nám začli chovat s respektem,obzvlášť po obejítí místního osazenstva s mou Dorset pálenkou někdy nezůstalo oko suché aba v zápětí sem slyšel běž a nalej tomu a tomu a ze škodolibostí pozorovali dalšího nešťastníka :hot: někteří se dokonce chtěli s nama pasovat a začli diskuzí - šak já taky pěstuju ty pálivý feferonky baraní rožky :thumbup: za naši osvětu z dovezených omáček a čokolády která mimochodem místo úst končila v kapsách místních jsme byli pohoštění skvělýma jitrničkama.tlačenkou,ovárek,škvarečky,prdelačka,výpečky se zelíčkem a dokonce už nám nosili na košt jejich výtvory z destilačních kolon.Došlo to tak daleko že někdo mi říkal počkejte tady a nevypijte tu pálenku já zavolám zeťákovi ať se staví že přijeli borci a mají výrobky snad ze samýho pekla :veryhot: tři pánové si za mnou došli s lékovkama jestli bych jim neulil na doma nebo pro někoho kdo tam nebyl.Asi po 3h jme se rozloučili,zanechali naše vzorky a na oplátku dostali nějaký vzorek ze zabíjačky sebou.vozil nás můj syn za což mu říkáme dík a začni konzumovat ty pálivky :veryhot:
Po příjezdu na základnu do školy, jsme dali pivko a šli omrknout okolí Žopek a tak zvaně se vyprdět.Kukli jsme na stádečko origo bizonů v ohradě ,ale neměli jsme štěstí byli daleko že ani zoom na foťáku to pořádně nebral. Prošli kolem paintbolu a obhlídli další eventuální místo na někdejší příští sraz.Při návratu do škole jsme se stavili u mě abych klukům ušatým ukázal Pepinu což je zakrslý Gottingenský čuník. Chlapcům se líbil i můj pěstovaný jmelovník a podělil Prokiho a Wlastu pořádnou bakulou jmelí. Nebyla opomenuta další štamprlička čisté trnkové a hurá zasednout ke stolům ve škole.Po cestě nám vyhládlo a gulášek přišel jistě vhod a k pivku pásl i naložený sýr a sušený masko ochucený Jolokií nakrájený na tenký proužky. Opět košty tentokráte Zrzkovy dýňové omajdy a přišla pohroma při ukázkách a následné výměně všech možných druhů chilli papriček,vždyť jen Omo dovezl ke 100druhům :angry1: zase pokec co jak pálí,čistota semínek,kdy sadit atd.Někomu se pomalu a jistě začla klížit víčka tak jsme šli do hajan.
Nedělní ráno bylo smutný,namrzlá cesta a každej věděl že se náš chilli srázek blíží nezadržitelně ke svému konci :dunno: proběhlo nabalení klukům trošku nějaké výslužky,poslední pivko a foto na rozlučku.Podání si rukou s konstatováním že se snad nevidíme naposled!!!
P.s. díky kdo mi zanechal nějaký vzorky a za děkovaní co jste mi napsali ke srazu.
P.p.s Wlasto,moje milá kukla na sklenici a vypálila na 100% co to je... zato mě padla brada!!!

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 830

Příspěvekod Zrzek » 29 lis 2015 21:15

Do detilu popsané jak to vše probíhalo, krásný report. Opravdu akce zdokumentovaná od začátku až do konce. Seš fakt borec :thumbup: Ale jedno je jasný. Bylo to parádní a obrovská motivace do další sezony.

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4540

Příspěvekod MartinS » 29 lis 2015 21:20

Kluci, je to paradni poctenicko a taky super foto reportaz. Moc me mrzi, ze jsem nemohl dorazit. Tak snad to vyjde jindy :-)

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 30 lis 2015 11:57

Zdravím, pánové! Ještě jednou díky za skvěle strávený víkend ve vaší společnosti :tiphat: Byla to opravdu velmi podařená akcička a pevně doufám, že nebude poslední! Před šlechticem z Žop nutno smeknout až k zemi (a pak ještě nejméně dvakrát) za bezchybnou organizaci a zosnování programu. A také za podrobné shrnutí průběhu akce zde na fóru :) Nemalý vděk patří také Baronovu synovi a synovci za transportní služby. Víkend byl prostě parádní!

:thanx:

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 788

Příspěvekod DarthVikta » 30 lis 2015 17:21

Už nikdy nebudu pít... :rn:
Jinak Barone díky za akci a seznámení se jak s tebou tak ostatními a věřím, že se brzy uvidíme :)

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“