delikátní zážitek pro milovníka chilli ve spojení se sušenou krkovicí obalenou v superhotech....odzkoušeno vpodvečer na verandě a byl to námel

chris píše: ↑02 čer 2019 22:10Vytlemený hrnec pobavil a tím názvem jsi mne málem sundal ze židle
A na tu sušenou Dorset se chci zeptat: jak jsi jí sušil? Uvažuju jestli by se dala rozumně sušit na přímém slunci na plechu či síťovině, při loňském počasí odhaduju že to mohlo jít docela dobře. Sice mám v plánu na letošek pořídit sušičku, ale nejsem si jist že zrovna sušení miliónovky v bytě je dobrý nápad.
tydzej píše: ↑04 čer 2019 09:52Ježíš, já se tak těším, až bude čerstvé ovoce na zahradách a taky něco takového uklohním!!! Po zkušenostech z minulých sezón musím vytvořit více druhů majd v menším množství... ale hlavně marmošky, to jí všici. Zavařených papriček a omáček typu rajče/chilli, popř. rajče/paprika/chilli mám na dva další roky.
A jsem připraven: 3 rodiny sbírají skleničky od jogurtů, přesnídávek celou zimu a jaro, takže mám kolem 400ks. To by mohlo letos stačit, co myslíš Hyňo?![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host