jak to tak vypadá podle klubajících se příšerek, tak letos budu mít opět úrodičku, takže je nejvyšší čas si založil nové vlákno.
Letos bych rád pěstoval takový mix, takže v mém repertoáru jsou zastoupeny jak křehké okrasky, namakaní superborci, ale našlo tu své místo i pár tlustých chlupatých boubeláků - úplný cirkus

Aktuální vyklíčené a částečně přesazené mám tyto příšerky:
7 Pod Caramel
7 Pod Katie
Aji Pineapple
Atomic Starfish
Bhut Jolokia Assam Red
Bhut Jolokia Yellow
Bishop Crown
Black Pearl
Bubblegum 7Pod
Fatalii Chocolate
Habanero Red
Jalapeno Maylon
Jalapeno Summer Heat
King Naga
Manzano Rocoto Red
Moruglah
Naga Jolokia Chocolate
Orange Peter Penis Pepper
Pimenta Puma
Rocoto Giant
Squash Jamaican Yellow
Nevyklíčeno zatím toto:
Fatalii Yellow
Habanero Yellow Mutant
Infinity
Pimientos de Padrón
Vše bylo vyseto 20. ledna do jiffů (celkem 54 rostlinek), ale bohužel první týden jsem úplně neohlídal teplotu, takže první klíčky jsem měl až začátkem února. Vzhledem k tomu, že jsem klíčil v těch menších jiffech, tak první přesazení do 0,5l kelímků se konalo už po týdnu (7.2. | Plagron GrowMix - po smutnicích ani památky).
Nevyklíčeným ještě dávám šanci, ale vzhledem k tomu, že v březnu-dubnu budeme pořádat vyřazovací soutež "Miss příšerka" (počítám si nechat tak 20-25 rostlinek, zbytek půjde do světa - rezervace již přijímám

Vzhledem k tomu, že dosavadní pěstírna byla příšerkám už malá, tak jsem zřídil improvizované polní pracoviště s výhledem do dvora (žena má zaracha na náš mikrobalkónek

Ano, je to dřevěný regál z Ikei patřičně "vytuněný" 12W ledkama (čipy 2835, 6500K)
Jakmile bude něco nového nebo se mi povede nějaká zajímavá fotka, tak budu opět informovat.
Zatím ahoj