Čaj z citronové travy jsem ještě neměl - musím si doplnit vzdělání

to BlueShark: To máš pravdu, když máme možnost někde nějakou natrhat, tak to tak taky děláme.. Ale od semínka to má taky své kouzlo

tak a už vím co do žop přivezu, každý rok toho hromadu vyhazuju a nové rostlinky jsou pokopány motykou, takže letos nepokopu, ale odkopnu do kyblíkuBaron z Žop píše: Libeček - ten mi jde do háje, ten bych nutně potřebovala nový!!!
Díky, to je přesně dle mého gusta. VyzkoušímIgoVlk píše:Recept na fazolovou pastu ...
Óóóóoskar69 píše:tak a už vím co do žop přivezu, každý rok toho hromadu vyhazuju a nové rostlinky jsou pokopány motykou, takže letos nepokopu, ale odkopnu do kyblíkuBaron z Žop píše: Libeček - ten mi jde do háje, ten bych nutně potřebovala nový!!!
koriandr roste jako plevel, ja zase zbožňuju ten "odér ze zeleného listí" v zeleninových salátech - roste mi to různě po dvoře jako kopr![]()
oregánem nechávám porůst kus zahrady, máta je neskutečnej plevel cpe se to všude mrcha jedna kolonizovala i kus trávníku - sekačka jí dala co proto. pažitky máme kolo v průměru 35 cm - je toho hromada ještě nasekaného v mrazáku, Bazalka sadím vždycky hromadu a víc druhů, tymián se mi snaží přezít - je furt venku, rozmarýn je na tom stejně a ještě se mi v rohu zahrady krčí medvědí česnek
Colostomizer píše:Zdravím Baronku z Žop! Výborný příspěvek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti