Zdravím a přicházím s pokračováním. Jo věci se dají dělat, když jsi starej ČID a dřepíš celý noci ve vrátnici. Naopak, veškerá činnost je fajn aby to uteklo a aby se člověk nezbláznil.Mám tedy kliku, že mám klidnej objekt, jsem si sám sobě pánem, všude by to nešlo.Neměl bych to asi zveřejňovat. Tak tedy jsem rád, že jsem to stihl ještě dnes a makal jsem docela tvrdě, protože si furt musím udržovat pořádek a jedním okem samozřejmě hlídám, ono je to po čase i o zvucích a odrazech světel v protější prosklené budově. Jdu do fotodokumentace.....provařil jsem to znovu, rozmixoval......naplnil sklenice.....
no a klasika zavíčkoval, zavařil po 20 minutách musí víka držet jak skála

docela jsem si vyhrál seštítkama..........nedopadly úplně podle představy
.

no ještě při tom zavařování jsem zmákl 2 sklenice v láku a finito , vymalováno je po sezoně

No tak to je asi všechno, není to poprvé co jsem zavařoval, nebo vyráběl chilli srajdy, omajdy, chutney a další ale poprvé jsem to takhle dokumentoval a veřejně presentoval. No jak říkám v podpisu, někdy se člověk potřebuje pochválit. No tak ať se daří, užívejte plody svého hobby a bacha na sliznice a vnitřnosti, protože to může bejt taky pěkně v řiti.