První Sezóna - Million Chillies Baby
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: První Sezóna - Million Chillies Baby
Chinensky jsou na spálení asi nejnáchylnější. Musí se zvykat na přirozené světlo velmi opatrně.
Tak po kratším rozmýšlení jsem v neděli objednal a dnes obdržel 10l textilní květináče. Původně jsem chtěl objednat z Číny, ale nakonec to vyšlo líp u nás. Jeden kus 49 Kč, a vypadají slušně....
Jinak rostliny jsem poprvé v pátek přihnojil tekutým hoštickým na RaP s guanem a evidentně se jim to líbí, konečně začali růst tak, že člověk vidí každý den progress. S tímto hnojivem budu pokračovat každý týden v pátek poloviční dávku, a každý týden v úterý ligno a poloviční dávku vitality. Uvidíme, jak to bude přinášet ovoce.

“If you can’t take a heat, stay out of the kitchen.” 

Parada, tiez sa chystam skusit textilne, hostovicke RaP pouzivam tiez a pozdava sami, ake druhy do nich budes davat?
Do těch textilních 10l dám Morugu a všechny habanera. A explosive ember přesunu z 1l do 3,5l květináče po habaneru.

Budes ich mat vnutri alebo pojdu aj von?
Budou na balkoně, ale zatím je dávám ven jen přes den a večer domů. Docela se těším až se oteplí i v noci a nebudu je muset přenášet, jak kočka koťata.

Ja si pockam az to vonku nepojde po nulu a pojdu von, skocim prezriet hornbach ci maju nejake textilne alebo budem musiet objednat z netu, uz unas pootvarali obchody tak si pobeham nejake zahradkarske potreby
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Já taky vyčkávám
PS mimo mísu už jsou u vás komplet otevřené obchody i nákupní centra?