Intro
Číňani
TMS, TMS yellow, Habanero Choco - tady je to složitější, zatím nevím počet, a jaká odrůda je jaká (během klíčení se podařilo mé drahé polovičce shodit pařeniště z parapetu)

Ke klíčení byly dány přelom ledna/února. Vyklíčily po 14-18 dnech v pařeništi, kde byly do vytvoření 2 skutečného patra. Poté přesazeny do 3,5l květináčů (do substrátu gramoflor - pro výsev s perlitem)
Hallows Eve, Orange Lantern - k těmto dvěma chinenskám jsem se dostal o víkendu při návštěvě zahradnictví, vzhledem k jejich stavu mě jich bylo líto, tak jsem se rozhodl je koupit a “napravit je (viz níže). Ihned po koupi byly přesazeny do 3,5 l květináčů se směsí substrátu univerzál forestina a perlitu.
Annum
Jediná annumka v mém repertoáru je Explosive Ember. Která si roste ve stejném květináči a substrátu jako TMS a HChoco.
Světlo
Všechny rostliny jsou během dne pokud jsou příhodné podmínky na balkoně, kde mají 6,5 - 7 hodin přímého slunce. Na noc a v případě špatných podmínek jsou za balkonovými dveřmi uvnitř.
Hnojení
Vitality Complex, Lignohumát, Hoštické s guanem - vše jednou týdně
Voda
Zalévám 1x za 2-4 dny, pocitově - respektive po vyschnutí substrátu (metoda prstu

Jedná se o moji první sezónu, takže za každou radu a připomínku budu rád. Připravte se, že čas od času vás budu ve svém vlákně “obtěžovat” otázkami. Už jich mám pár připravených. A teď k tomu, jak rostliny rostly, a jak jsou a nejsou na tom nyní.....to be continued