Chilli mast
- Otherx
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Chilli mast
Mopslik vedel by si poslat nejaku tu masticku aj na Slovensko? uz niekolko mesiacov mam problem s krizami a uz neviem co mam robit...verim v silu chilli ale svoju urodu este nemam kedze pestujem prvy rok... ak by sa to dalo tak by som ti bol povdacny, citam same dobre referencie na tvoju zazracnu masticku 

- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Není problém, napiš PM.Otherx píše:Mopslik vedel by si poslat nejaku tu masticku aj na Slovensko? uz niekolko mesiacov mam problem s krizami a uz neviem co mam robit...verim v silu chilli ale svoju urodu este nemam kedze pestujem prvy rok... ak by sa to dalo tak by som ti bol povdacny, citam same dobre referencie na tvoju zazracnu masticku

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- Otherx
- Stálý člen
Takze masticku uzivam uz 3 dni (2x denne) a citim nenormalny rozdiel...nechcem aby to vyzeralo ako reklama ale ta mast od mopslika je UZASNA
)) diky este raz a urcite objednam dalsiu ked sa mi tato minie... PS: pali 2 hodiny jak svina ale stoji to za to 

- Otherx
- Stálý člen
Takze po tyzdni pouzivania musim povedat ze ta mast je ZAZRAK, to co za niekolko mesiacov nedokazali dat dokopy doktori, liecitelia, napravaci a v neposlednom rade injekcie to tato uzasna mast dokazala za tyzden, len to nechcem zakriknut 

-
- Nový člen
Jojo je to paráda
já sem už vařil druhou várku pro přítelkyně dědu, jelikož celý život dělal podlaháře tak kolena mám dost bolavý a prej to docela pomáhá
akorát do toho příště zkusím dát nějaký bylinky aby to i hezky vonělo ostatním, mě samotnému voní i prostá mast bez ničeho.

Moje album zde ->Gladiator
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
My pro vylepšení aroma přidáváme skořici a vanilku.....Případně kapičku vonného oleje do aromalamp 

-
- Nový člen
Hmmm to musí bejt paráda s těmahle vůněma
no uvidíme až bude někdy další várka tak s tím něco spáchám, díky za tip Hami
jinak mě se líbí vůně chilli masti bez ničeho.

Moje album zde ->Gladiator
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Do mastičky přidávám včelí vosk s propolisem, nejen že jí krásně ovoní, ale taky má velký + co do léčebných účinků společně s chilli. Nikdy to není o jedné bylince, přidávám i zlatobýl, kostival, řebříček, měsíček a další. Pro další možnost ovonění se může použít levandule.gladiator91 píše:Jojo je to parádajá sem už vařil druhou várku pro přítelkyně dědu, jelikož celý život dělal podlaháře tak kolena mám dost bolavý a prej to docela pomáhá
akorát do toho příště zkusím dát nějaký bylinky aby to i hezky vonělo ostatním, mě samotnému voní i prostá mast bez ničeho.
Chilli mast by mohla být zajímavá v kombinaci s kafrem, nebo mentholem - běžně k dostání v lékárně v krystalické podobě.
No pořád by bylo co zkoušet a vyrábět, jen mít trochu víc času

Otherx, jsem moc rád, že mastička pomohla

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček