Chilli mast
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Chilli mast
JirkaXDU: to děláš i na export ne?
Pokud považuješ za export dodávky z Moravy do čech, tak ano
Za letošek už padlo 200 ks kelímků po 80 ml.
J.

J.
-
- Nový člen
No letos bych chtěl zkusit udělat mastičku z Morugy
taky uvažuju nad tím co tam přidám, hezky voní levandule a včelí vosk
co přidáváte vy?

Moje album zde ->Gladiator
Zdravím, bylo by možný třeba použít chilli ve formě prášku ?? mám právě mletou Bhut jolokii 
že bych prostě povařil vazelínu + chilli prášek a nemusel bych nic cedit ... jestli to jde, kolik bych měl tak použít grámu mletý jolokie např. na jeden kelímek vazelíny, co se běžně prodává
Díky, 137

že bych prostě povařil vazelínu + chilli prášek a nemusel bych nic cedit ... jestli to jde, kolik bych měl tak použít grámu mletý jolokie např. na jeden kelímek vazelíny, co se běžně prodává

Díky, 137

-
- Nový člen
O víkendu se chystám na další várku masti a zkusím 2 druhy, jedna bude skořice s vanilkou a druhá s mentholem. Uvidíme jak se povedou holky 

Moje album zde ->Gladiator
ja som na dva kelinky lekarenskej masticky pouzil asi 4 naga bhut jolokie nadrobno nasekane + levandula pre vonu a dal som toho malo. masticku vobec necitit na kozi, nepali, nema take ucinky ako bolo opisovane vyssie. asi necham este raz rozpustit a este 2 alebo 3 tam supnem
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Bacha hlavně na ty alergické reakce - přítelkyni jsem chtěl pomoci s bolavými zády a že dám základ chilli mast aby se to prohřálo - a ejhle, je alrgická na chilli, okamžitě jí najela kopřivka a prý to pálilo jako ďas.
Osobně jsem zkoušel pod očima a bylo to slaboučký - přestože jsem dal dvě celé Morugy a nechal to pár dní odležet a dvakrát zahřéíval...
Howgh:-)
Osobně jsem zkoušel pod očima a bylo to slaboučký - přestože jsem dal dvě celé Morugy a nechal to pár dní odležet a dvakrát zahřéíval...
Howgh:-)
ja som daval do 2x 75ml masticiek (asi 200g) 3 male naga jolokie a na kozi necitim nic