Stankar season 8
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stankar season 8
Ebay je naprosto ideální, já jsem v předlonském vlákně daval recept, obyčejná kapie a pár vražd (dosla chunanka a byl asi prosinec) a chutnalo to velmi dobre, ale chybely tam ty semínka... chutove není rozdil, jen vizuálně.
Cayene red zkus, chutove dobrá na chunanku ideální.

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Cayenne Red mi prave taky nechutna, je to same seminko a je tenkostenna, tak radeji ebay 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já mám asi jiny klon, je dost masitá, semen nijak moc není, ale do chunan jsou treba a je chutná... ebay je jiná, naopak, tam je semen mnoho. Ale to i pálivostí a chutí.
- stankar
- Stálý člen
Update:
Takze jako prvni novinka, minutka ticha za padle Habanero Yellow a prezimovany Nagabrain Choco
, obe na tom byly celou sezonu bidne diky kontaminovanemu substratu z lonska, nevzpamatovaly se a radeji jsem si udelal v pokoji misto.
Dale jsem si dneska udelal dalsi a poradnou varku chunanky, pridal jsem tam zase nejake vrazdy, ale tentokrat i jednu velkou kapii a 2 bile papriky pro zjemneni a zprijemneni chuti
Ruce me pali jeste od te doby 
Dozravaji ve vetsim rajcata, letos jich neco na zobani mit budu, ale zabiraji opravdu hodne mista, tak je zase do dalsich sezon vynecham, opravdu se na tom balkone neotocim dokola. Ale letos spokojenost, nejvetsi uroda rajcat doma vubec
No a uvidime se doufam zitra na Vypalovaku, kdybyste me videli v bilem tricku s cernymi rukavy a napisem stankar, tak do me klidne stouchnete, protoze osobne nikoho krome gandalfa a Tea Racera neznam
Dalsi mala sklizen, Peach Bhut Jolokia / JPGS / BOCxJPGS / MOA SB / BBM

Chunanka, narocna priprava, chtelo by to nejaky dobry mixer, ktery by to pomohl rovnomerne na kousicky pomixovat

Habanero Red, uz se vzpamatovalo a nahazuje prvni letosni kvety

Brazilian Starfish Orange, pokus v Kratky hydru, dari se mu, jen jsem pozde zachytil trasnenky, skodu uz napachaly a tak ma jen jednu papricku

Fatalii Gourmet Jigsaw, taky se obe rostliny vzpamatovaly a nasazuji kvety, vidim prvni papricku

Big Black Mama, porad dela radost porad plodi, ale musim ji nekdy zastrihnout

BOC v kratky hydru, nahodila prvni malinkate papricky, priste zkusim vetsi nadobu

Obyvak okno, MOA SB WHP / MOA SB RFC / JPGS RFC / JPGS WHP / Mystery Pepper

MOA Scotch Bonnet RFC a WHP, vyborna papricka, urcite patri k chutove nejlepsim spolu s Bahamian Goat

JPGS WHP, prvni dve papricky

Mystery Pepper, mela byt Pink Tiger x Peach Bhut, ale nevim co to je, bude prekvapko

BOCxJPGS, sklizena a ma dalsi par dalsich nezralych kousku, nenarocna, kompaktni, vynosna, chutove lehce parfemova verze BOC

Peach Bhut jolokia, par pvnich kousku sklizenych, dalsich par jeste roste

Bahamian Goat, nedari se jim tak dobre jako v mensim kvetinaci na JV okne, ale zato jsou to velke kousky

TSM

Naganero od zrzka, prezimovane, loni jedna papricka, letos hned nekolik

Dorset Naga, porad neco nahazuje

Konecne Tomatillo Pineapple

Balkon

Nejake rajske

Takze jako prvni novinka, minutka ticha za padle Habanero Yellow a prezimovany Nagabrain Choco

Dale jsem si dneska udelal dalsi a poradnou varku chunanky, pridal jsem tam zase nejake vrazdy, ale tentokrat i jednu velkou kapii a 2 bile papriky pro zjemneni a zprijemneni chuti

Dozravaji ve vetsim rajcata, letos jich neco na zobani mit budu, ale zabiraji opravdu hodne mista, tak je zase do dalsich sezon vynecham, opravdu se na tom balkone neotocim dokola. Ale letos spokojenost, nejvetsi uroda rajcat doma vubec

No a uvidime se doufam zitra na Vypalovaku, kdybyste me videli v bilem tricku s cernymi rukavy a napisem stankar, tak do me klidne stouchnete, protoze osobne nikoho krome gandalfa a Tea Racera neznam

Dalsi mala sklizen, Peach Bhut Jolokia / JPGS / BOCxJPGS / MOA SB / BBM

Chunanka, narocna priprava, chtelo by to nejaky dobry mixer, ktery by to pomohl rovnomerne na kousicky pomixovat

Habanero Red, uz se vzpamatovalo a nahazuje prvni letosni kvety

Brazilian Starfish Orange, pokus v Kratky hydru, dari se mu, jen jsem pozde zachytil trasnenky, skodu uz napachaly a tak ma jen jednu papricku

Fatalii Gourmet Jigsaw, taky se obe rostliny vzpamatovaly a nasazuji kvety, vidim prvni papricku

Big Black Mama, porad dela radost porad plodi, ale musim ji nekdy zastrihnout

BOC v kratky hydru, nahodila prvni malinkate papricky, priste zkusim vetsi nadobu

Obyvak okno, MOA SB WHP / MOA SB RFC / JPGS RFC / JPGS WHP / Mystery Pepper

MOA Scotch Bonnet RFC a WHP, vyborna papricka, urcite patri k chutove nejlepsim spolu s Bahamian Goat

JPGS WHP, prvni dve papricky

Mystery Pepper, mela byt Pink Tiger x Peach Bhut, ale nevim co to je, bude prekvapko

BOCxJPGS, sklizena a ma dalsi par dalsich nezralych kousku, nenarocna, kompaktni, vynosna, chutove lehce parfemova verze BOC

Peach Bhut jolokia, par pvnich kousku sklizenych, dalsich par jeste roste

Bahamian Goat, nedari se jim tak dobre jako v mensim kvetinaci na JV okne, ale zato jsou to velke kousky

TSM

Naganero od zrzka, prezimovane, loni jedna papricka, letos hned nekolik

Dorset Naga, porad neco nahazuje

Konecne Tomatillo Pineapple

Balkon

Nejake rajske

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně chunanka? 
Dodržel jsi technologický postup? Je to snadné, dle popisu myslím, že nikoliv.
Je třeba vse krom papriček v sekáčku nebo mixeru rozmixovat dohladka. Pak až papričky a ty nahrubo. Připrava chunanky trva opravdu chviličku..

Dodržel jsi technologický postup? Je to snadné, dle popisu myslím, že nikoliv.
Je třeba vse krom papriček v sekáčku nebo mixeru rozmixovat dohladka. Pak až papričky a ty nahrubo. Připrava chunanky trva opravdu chviličku..
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Máš to pěkné, a s tím výnosem... no, nemusí pršet... Víš jak. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

- stankar
- Stálý člen
Update: Po sluzebce jsem vsechno opet zkontroloval a cvaknul, ale nic moc se nedeje. Nejvic me tesi moje prvni a snad ne posledni vrazda Fatalii Gourmet Jigsaw, na ktery se trepu cely rok. Vetsinou vsechno dozrava, uz toho moc nekvete a neplodi, ikdyz mam kroviska na balkone jako krava. Nejvetsi zklamani je v pokoji, kde je okno sice na SZ, ale Habanerum a TSM se tam darilo, letos mam zatim vynos v pokoji 2 papricky za sezonu 
Rajcata jsou docela kysele, i presto, ze meknou, asi jim chybi slunce. A ani tak mi uz zadne nebudou chutnat, kdyz jsem ochutnal skvele odrudy na Vypalovaku od baculy, to bylo uplne z jineho sveta
Uz jsem nasadil s predstihem Ebay od gandalfa, tomu by se melo darit cely rok doma.
Pokoj

Habanero Red - konecne nejake kvety, ale nevim nevim

Brazilian Starfish v Kratky hydru, jedina papricka, ale potesi

Scotch Brains WHP - ani jeden kvet za celou sezonu, zrejme prehnojena

Bhut Jolokia Yellow gandalf - nema slunce a dost trpela celou sezonu, ale asi nic

Fatalii Gourmet Jigsaw WHP - prvni papricka se zvetsuje

BOC WHP Kratky hydro - nejake malicke drobky, ale potesilo

Big Black Mama WHP - porad plodi, nahazuje kvety, musim ji prubezne zastrihovat

Obyvak

MOA Scotch Bonnet RFC - chutovka, vyborna papricka jako Bahamian Goat, urcite se zaradila mezi nejchutnejsi

MOA Scotch Bonnet WHP

JPGS RFC

JPGS WHP

Mystery Pepper - mela byt Pink Tiger x Peach Bhut, ale vypada jako Jolokie

BOC x JPGS a Bhut Peach RFC

BOC x JPGS

Peach Bhut RFC

Balkon

Prezimovany Bahamian Goat RFC

TSM

Prezimovane Naganero

Rajske

Tomatillo Pineapple

Rajcata jsou docela kysele, i presto, ze meknou, asi jim chybi slunce. A ani tak mi uz zadne nebudou chutnat, kdyz jsem ochutnal skvele odrudy na Vypalovaku od baculy, to bylo uplne z jineho sveta

Uz jsem nasadil s predstihem Ebay od gandalfa, tomu by se melo darit cely rok doma.
Pokoj

Habanero Red - konecne nejake kvety, ale nevim nevim

Brazilian Starfish v Kratky hydru, jedina papricka, ale potesi

Scotch Brains WHP - ani jeden kvet za celou sezonu, zrejme prehnojena

Bhut Jolokia Yellow gandalf - nema slunce a dost trpela celou sezonu, ale asi nic

Fatalii Gourmet Jigsaw WHP - prvni papricka se zvetsuje

BOC WHP Kratky hydro - nejake malicke drobky, ale potesilo

Big Black Mama WHP - porad plodi, nahazuje kvety, musim ji prubezne zastrihovat

Obyvak

MOA Scotch Bonnet RFC - chutovka, vyborna papricka jako Bahamian Goat, urcite se zaradila mezi nejchutnejsi

MOA Scotch Bonnet WHP

JPGS RFC

JPGS WHP

Mystery Pepper - mela byt Pink Tiger x Peach Bhut, ale vypada jako Jolokie

BOC x JPGS a Bhut Peach RFC

BOC x JPGS

Peach Bhut RFC

Balkon

Prezimovany Bahamian Goat RFC

TSM

Prezimovane Naganero

Rajske

Tomatillo Pineapple

stankar1990@gmail.com
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dneska poprvé ochutnal BB Mamma - hrozná potvora, pálí /mně/ až vzadu v krku, postupuje to jícnem dolů. I jazyk zdřevěněl. Ale pal dobře odeznívá - nástup je brutální.