UPDATE: Vicemene je vse pri starem, neco malo pribylo, ale porad se zadne pozitivni prekvapeni nedeje. Hnojit jsem temer prestal uz pred 2mi mesici, a rostliny vypadaji zdraveji, nove listy jsou svetlejsi, a neco zacina znovu kvest. Rajcata me letos mile prekvapily, bude jich na zobani asi vice nez chilli letos.
Jeste jsem rovnou prikoupil Horkou sul, kterou budu pravidelne pridavat jednou za mesic nebo dva, protoze se mi zda, ze listy mnohdy po okrajich zloutnou nebo hnednou a drasliku by mely mit dost.
Jsem rad, ze jsem si nakoupil chilli koreni do zasoby, protoze vlastni zasoby mit ani letos nebudu, to vim jiste.
Pristi sezonu jim tedy budu venovat jeste mene pozornosti, a nepouziju stary substrat. Umyju vsechny kvetniky, aby nebyly tak zasolene nebo neobsahovaly stopy nejakych pozustalych hnojiv apod.
Big Black Mama WHP

BOC WHP v Kratky hydru (sklenice od okurek)

Okno obyvak
MOA Scotch Bonnet WHP - prvni a zatim jediny plod
MOA Scotch Bonnet RFC - nahodila druhou varku plodu
JPGS WHP - zatim jediny plod, navic zacina uzravat
JPGS RFC - zatim jediny plod
BOC x JPGS WHP - hodne me bavi jeji kompaktni rozmery a vynosnost
Bhut Jolokia Peach RFC - prvnich par kousku se objevilo

Bahamian Goat RFC - po presunu z obyvaku na balkon (horsi zmena svetove strany) se ji zas tak nedari

TSM - treti plod v poradi, zatim uplne jediny na rostline
Naganero zrzek - prezimovane, pouze ostrihana a presazena neco zacala nahazovat, loni mela pouze jediny plod
Dorset Naga PL - nahodila par sekundarnich plodu, ktere jsou velke jak boruvky, dnes jsem je otrhal a nechal prostor novym kvetum a plodum
TSM - prezimovana TSM v rohu ve stinu neco malo zacala nahazovat a fenotyp je opet vyborny jako kazdym rokem

BOC x JPGS WHP a Bhut Jolokia Peach RFC
Na balkone jsem musel vsechno zase uvazat, aby se tam dalo chodit alespon zalevat
Rajcata - nemaji dostatek svetla, tak jsou mensi a doufam, ze budou mit dobrou chut, az dozraji