PS: Moje rádoby vtipná zmínka s dronem přece nebyla tak nefér, ne?

Podepisuji každý slovo kolegy Gandalfa. Vzplanuli nám tu docela slušně vášně, někteří členové ukázali velikost, nejen svých znalostí, ale i svých nebetyčných eg. Přemýšlím o tom co vedlo Kendyho k vynaložení úsilí spojit se s WOCH atd atd.Nedostatek uznání zde ?????gandalf píše: ↑19 kvě 2019 22:07Původně jsem myslel, že to už odeznělo. Ale nedá mi to - nejen na jakémkoli fóru, tak i v pracovním, nebo jiném kolektivu platí zásada loajality! A to nejen k majiteli fóra, ale i ke členům! Mod není vyjímkou! Nechápu, proč by se měl na tomto fóru dávat prostor /navíc bez předchozí konzultace s majitelem/ třetí osobě. Kdo s tímto základním pravidlem nesouhlasí - odejde a nekalí vodu, ledaže by sledoval vlastní zájem! Nehrajme si na soudce, který musí dát slovo i druhé straně - "dámy" nejsou součástí naší malé komunity a každý si může na ně udělat názor sám. Mně osobně jsou ukradený, nestojí za ta písmenka! Ono někdy snaha býti více "demokratický" je blbost.
Ještě doplním - Jirka má dost starostí a trochu nechal volnou ruku. Toho fóra by byla škoda, snad se mnou souhlasíte. Tak si to nekažme.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host