Otazka je, jaky prvek nebo kombinace zpusobuje toto poskozeni? Pomuze, kdyz stary substrat rozmicham do vysevniho a noveho v pomeru 2:1:1, nebho cely radsi vyhodit a presadit do vysevniho s troskou noveho?

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
To muze byt ono, je mozne, ze se v nem casem neco nahromadilo a odstartovalo to katastrofu. Stary substrat je skoda rusit, kdyz se mu dodaji opet ziviny s trochou kompostu, tak je zase pouzitelny jako predtim, jen v mem pripade jsem ho prolil nekolika desitkami litru vody, ulozil do kvetniku a nechal v byte proschnout. Melo by to pomoctLexter píše: ↑22 lis 2018 20:58Sice jen střílím od boku, ale hádám že za to může právě ten starý substrát. Člověk nikdy neví co v něm schází nebo naopak přebývá. Klidně třeba nějaká plíseň. Já starý substrát házím na kompost, kde se pročistí a doplní od té doby co mi v něm rostliny neprospívali i když jsem ho zase prohnojil.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů