tak dnes souboj s jemnou pálivostí pod chaloupkou,skore Koniash:chilli=70:0...nenechal jsem ani jednu,beztak už to byl jenom takový dojezd,veškerá pozornost nyní přesunuta na chilli domek
 tak dnes souboj s jemnou pálivostí pod chaloupkou,skore Koniash:chilli=70:0...nenechal jsem ani jednu,beztak už to byl jenom takový dojezd,veškerá pozornost nyní přesunuta na chilli domek  
  dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách
 dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách 
koniash píše: ↑06 lis 2018 20:26dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách

Nádhera, moderátoři sou amatéři, kdyby měli všelék jako ty ( sklenička v pozadí ) nemohli by nikdá slzet
 Nádhera, moderátoři sou amatéři, kdyby měli všelék jako ty ( sklenička v pozadí ) nemohli by nikdá slzet  .
 .všelék je svařák,chytil jsem jakýsi průvan či co a to je osvědčený modelFaboš píše: ↑07 lis 2018 14:25koniash píše: ↑06 lis 2018 20:26dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách

Nádhera, moderátoři sou amatéři, kdyby měli všelék jako ty ( sklenička v pozadí ) nemohli by nikdá slzet
.

Erben61 píše: ↑08 lis 2018 09:29RE: Sekaná s panenkou...
Tomu říkám řemeslo a néééé nějaký přiblblý burgry. Někdy si dám práci s vařením, někdy trochu zalajdačím a použiju polotovar. Zrovna včera jsem si koupil mraženou kuřecí sekanou, taková rychlovka, ale po zhlédnutí těch obrázků jsem se rozhodl ji vytunit španělskou náplní a drobkem chilli.Díky za inšpiraci.

neděkuj Erbe,sám jsi jedna velká studnice inspirace...a zalajdačí občas každý...onehdá jsem si kousl do párku co měla velevtipná čerstvě uvařený na lince.....pro kočky...a jak jsem si pomlsnul
 neděkuj Erbe,sám jsi jedna velká studnice inspirace...a zalajdačí občas každý...onehdá jsem si kousl do párku co měla velevtipná čerstvě uvařený na lince.....pro kočky...a jak jsem si pomlsnul  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti