Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
-
- Nový člen
- Příspěvky: 35
- Registrován: 05 led 2018 18:27
- Reputace: 47
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava 940 m
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
No to byl hnus....také mi to ve fóliáku všechno lehlo. Něco jsem den před tím nanosila dom, tak uvidím, jestli to dozraje. Smutný pohled......
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
tak pane kolego,dnes první chunan přesně dve tvého návodu...jsem dosti silně napnut ohledně výsledného formátu,udělal jsem takovou orange verzi...nějaké hungároš pálivé oranžády a dvě hrsti habanero orange...jinak díky za recepis
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5431
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9110
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
Tak kdepak je foto? Dával jsi rýžové víno, vodku nebo portské?
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
ále,rýžového vína nemaje,plesknul jsem tam jakýsi úplatek od zákazníka...vodka Hanácká exclusive limited edi....ještě otázka technického typu,při kvašení předpokládám je sklenice přikrytá plátnem nebo ubrouskem,uzavře se až ve finále,nebo se pletu???
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5431
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9110
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
Dle konzistence mi to prijde hooodně tekuté a najemno. Je důležité dodržet recept nejen v počtu surovin jako množství, ale chronologicky jak to jde za sebou. Vše má byt najemno a dohromady, jen chilli nakonec a jen nasekat v sekáčku, nebo jemně nakrájet. Záleží na té konzistenci. Snad se dílo podaří, ale je tam moc vody, uvidime jak to bude kvasit. Kvasí to zcela uzavřené, občas povol a mrkni co to delá, okem i uchem. Kvašení není vůbec bouřlivé...
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
špatná fotka z ruky,postup dodržen i s pořadím surovin,je to husté myslím dost a papričky jsou opravdu na skorohrubo,textura je po nabrání na lžičku hrubá,ze lžičky pasta nestéká,ještě jsem to raději šel vyzkoušet,po otočení sklenice o 90st nejeví pasta tendeci vytékat,po cca 3sec se začne trhat od boku sklenice,ale neteče...a voní to perfektně,tedy jsem to zrovna zavíčkovalTea Racer píše: ↑29 zář 2018 08:20Dle konzistence mi to prijde hooodně tekuté a najemno. Je důležité dodržet recept nejen v počtu surovin jako množství, ale chronologicky jak to jde za sebou. Vše má byt najemno a dohromady, jen chilli nakonec a jen nasekat v sekáčku, nebo jemně nakrájet. Záleží na té konzistenci. Snad se dílo podaří, ale je tam moc vody, uvidime jak to bude kvasit. Kvasí to zcela uzavřené, občas povol a mrkni co to delá, okem i uchem. Kvašení není vůbec bouřlivé...
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5431
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9110
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tea Racer 2018 - vnitřní a balkonové pěstování
Pokud to je tak jak píšeš, asi to bude v pohodě. Je veliký rozdíl, jestli to kvasi pri 26 °C nebo pri 16 °C, já nechávám klidne 14 dní kvasit a pak to jde do sklepa...
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů