Kamaráde, vítej zpět.
Já jsem rád, že to bylo příjemné překvapení. Ale jsi člověk se kterým tuto tradici výměn všeho možného mám již od svých prvních chvil tady, takže tradice by se neměly porušovat. Plně souhlasím s Erbenem, že tvé rady jsou přínosem, neboť i mne to tvoje trápení kytek ty moje potvory nakoplo a rozjely se.
A další věc, byl jsi zde mnoho let a vždy byla radost vidět někoho s tvým nadšením a znalostmi. Navíc, pro mne je nezapomenutelný zážitek té tvé jolokie, byla to pro mne první "vražda" co jsem ochutnal (její genetiku mám ve své kouzelné krabičce do teď)... a to vlákno k ní a video, to sem musím postnout
co-jsme-vypestovali-v-roce-2014-f123/topic3407.html
https://www.youtube.com/watch?v=g50wzuo ... e=youtu.be
Také jsem dostal kdysi první Naganero, prostě toho od tebe přilo spousty. Včetně mého oblíbeného HAba Maya red.
Takže jsem rád že jsi zpět a doufám, že se budeme vídat nejen tady, ale i osobně zase na nějkém setkání. To poslední platí i pro ostatní členy, se kterými jsem se cítil při osobním jako se starými kamarády u nás v hospě
To Erben: byl to průřez tím co mi roste a zrovna bylo dozráno, žádné tajemství. Já vím, že lobo má všeho dostatek, ale například Galariel je jeho dítě, tak jsem si říkal, že by se mu měla část genetiky vrátit zpět.