Udelal bych to asi méně pálivé. Ale je treba s tím experimentovat.

22 JurassicChilli: Oki, at se daří!
Lepšie je raz vyskúšať, ako pochybovať, kto má pravdu. ;-) Ja som skúšal aj s prístupom vzduchu aj bez neho. Kvasenie som nechal na prírodu, nepridával som žiadne kvasnice ani jogurty ani srvátku. Omáčka s alkoholovým kvasením ešte pracuje, hoci už len octové baktérie spracovávajú alkohol, ale tie omáčky s prístupom vzduchu sú už dávno hotové a zrejú. Čo som ochutnal, sú super.matoha píše:na fb som sa dozvedel že je to lepšie nechať kvasiť bez prístupu vzduchu a je dobré pridať nejaké mliečne kvasinky aby prebehlo kvasenie mliečne a nie alkoholové.som z tých receptov jeleň každý to robí inak
pomiešané ochutnané len jogurt ani acidko som doma nenašiel..ja nie som veľmi mliečny typ tak čo už.ale chutí mi to super už teraz
Písal si, že si to robil podľa nuselskej kuchty a tá kvasí Srirachu so vzduchom a bez jogurtu, kefíru, acidka. Ak tam dáš mliečny štartér a budeš to kvasiť bez prístupu vzduchu, tak už to nemáš Srirachu nuselskej kuchty. Ja som robil Srirachu presne podľa jej receptu a je to luxusná lahôdka. Viac mi ku šťastiu netreba.matoha píše:na fb som sa dozvedel že je to lepšie nechať kvasiť bez prístupu vzduchu a je dobré pridať nejaké mliečne kvasinky aby prebehlo kvasenie mliečne a nie alkoholové.som z tých receptov jeleň každý to robí inak
pomiešané ochutnané len jogurt ani acidko som doma nenašiel..ja nie som veľmi mliečny typ tak čo už.ale chutí mi to super už teraz
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host