http://son-vnprodukty.cz/pikantn%C3%AD- ... 40-ml.html
Tak to jen necheš videt.

A to ja som zase celkom rád, že sa táto omáčka vyrába (asi?) len v Amerike podobne ako Tabasco. Tak je aspoň nejaká záruka, že bude chutiť stále rovnako. Je to lepšie, ako by ju mali vyrábať v licencii v Poľsku a "prispôsobiť chuti stredoeurópskeho zákazníka", čo v preklade do zrozumiteľnej reči znamená ošuliť ju o chilli, pridať škrob, ďalších 10 éčok a soľ na posýpanie ciest (viz nedávna aféra s posypovou soľou v Poľsku). S tým odpadom Európy súhlasím. Je to tak. A aj preto som rád, že je vyrábaná v Amerike. Keby bola vyrábaná u nás, tak by pravdepodobne dopadla ako lacné, hypermarketové omáčky, ktoré majú v zložení väčšinou celý zoznam éčok a nie len 2 konzervanty.Tea Racer píše:Už jen slovo "Americký originál" je dostatečné varování pro nás...
Tea Racer píše:2 JurassicChilli: Jeli zájem, koupím a pošlu.
Já proste když mám moznost zdravejsi variatny jdu po ní a každopádně to vzdy bylo i chutnější. Dyt proto si doma pestujeme rajčata, chilli, pečeme chleby atd...
Ano, svoje je svoje, ale já už čekam na urody, mam jen par sušenych Jamaica Yellow.
Ďakujem za ochotu. Zatiaľ ťa nebudem obťažovať. Najskôr miniem túto Huy Fong Srirachu, aby sa mi nepokazila. Stála takmer 5 euro, takže ju nezahodím. Možno mi vydrží dokým budem mať nejaké svoje vlastné, ohnivé lektvary.Tea Racer píše:2 JurassicChilli: Jeli zájem, koupím a pošlu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti