
Před
Po
Tuším, že semínka máš z mého plodu z Žop, tak asi nic nového v tom nenajduZrzek píše:Pošlu ti vzorek jestli chceš, skoro si myslím, že jsme nejedli to saméOMO píše:Nevím, je to hnusné jak prdelZrzek píše: Dneska jsem jednu slupnul a jak jsem na jaře chtěl, že by to mohla alternativa k Bishopu, který se mi loni nepovedl, tak musím říct že svůj účel plní. Pálí tak, že se dá bez problémů a v pohodě pozřít a hlavně chuťově je úplně top co jsem měl, společně s Cherry Chocolate. Příští rok ji dám určitě znovu, semínka mám ještě z loňska. Velké a milé překvápko.
Já nevím co vám na tom nechutnáTa červená se dá.
Včera jsem ji mixoval, tak teď jen čekat. Měl si ji otevřenou nebo s kvasnou zátkou ? Dávals nějaký startér (syrovátku nebo kvasnice) ?Zrzek píše:Tak Sriracha je po 14-ti dnech kvašení, přepasírovaná a hotová. Ocet jsem už nedával, protože kyselost nějakou měla, jen jsem přidal cukr a hotovo. Pověry o tom, že se o třetinu sníží pal se u mě nepotvrdily. Doporučuji všem vyzkoušet, luxusní záležitost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti