Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Erben61 » 04 říj 2016 03:44

mab píše:Perte sem recepty, mám tu větší než malé množství papriček a musím je zpracovat.
:thumbup: :jalapeno: :jalapeno: :jalapeno: :thumbup:
Ty různé rozkuchané a nedojezené šly včera do trouby a suší se.

Zdravím Tě chlape. Zkoukni tohle moje vlákno :Erben 61 - 2016- strana 39 nejsou tam úplně vypsaný recepty ale fotodokumentace, tak získáš nějakou inspiraci. A směrem od 39 třeba ke 30 je několik omáček vyobrazených, to s trochou fantazie zmákneeš. :wave: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Reputace: 3126
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 04 říj 2016 16:28

mab píše:Perte sem recepty, mám tu větší než malé množství papriček a musím je zpracovat.
:thumbup: :jalapeno: :jalapeno: :jalapeno: :thumbup:
Ty různé rozkuchané a nedojezené šly včera do trouby a suší se.
zkus Pinterest https://goo.gl/zDqgnn :tiphat:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

mab
Stálý člen
Reputace: 401

Příspěvekod mab » 04 říj 2016 19:06

Včerejší vysoušení a mletí se zdařilo, mám tu zkumavku nádherně voňavého a dobrého koření a to vše ze zbytků :thumbup:

Dnes jsem naběhl do kaufu, skoupil akční zboži a pustil se do toho.(Erben inspirace :))
Jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Vyšla mi z toho nějaká přesnídávka s příjemným palem (asi jedno haba choco a jedno nevímco choco).
Ale nějak mi nejde to dochucování, myslím, že to šlo udělat daleko výraznější, no uvidím až vystydne. :hmmm:

35000
35001

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 07 říj 2016 12:38

VÁNOCE U LOBA ....

Ano přesně tak bych nazval dnešní týden který vygradoval dnešním dnem.

Začalo to ve středu kdy jsem obdržel od mistrů OMA a Barona balíčky. Všechno to byli exkluzivní kousky a největší překvapení pro mě byl Baronův Mustard takvou nálož párfemované chuti a smrtícího palu jsem opravdu nečekal, tohle je opravdu TOP odrůda a na příšít rok jí dám velký prostor ostatně stejně tak jako i Brazilian Ghostu a BBG obe dvě luxusní phenotype. Plody od OMa byli exkluzivní jako vždy, hlavně kukačky z Řad Devils Tnogue a taky Datil to je opravdu bomba. Od Oma mě ale nejvíc překvapila kukačka Cayene jelikož mě Cayene moc nechutná ale tohle byla pecka, je vidět že je to říznutý s nějakou Chinenskou ta chuť byla prostě exkluziv.

Plody od OMA bohužel Baronovo jsem nevyfotil
35077

No a pokračovalo to dneska a přišli 4 další balíčky !! Hned ráno přinesla poštačka zásilku od Oskara s nádhernýma plodama a semínky Infinty choco za kterou děkuju extra zvlášt.

Za dve hodiny na to zvonek a další tři balíčky.
35070

Od Wlasty, Holu a od Chilli-maxe. řeknu vám, že ani nevím čím jsem si to zasloužil, je to opravdu nádherná podíváná a asi neni moc co dodávat. V každém balíčku byla nějak specialtka. OD Wlasty to byla směs od Vás všech co jste byli na srazu a všm Vám moc děkuju, ty omáčky vypadají všechny strašne dobře a už se na ně těším. O plodech ani nemluvim takovou haldu jse snad ani nemuseli, to zase budu celej víkend zavřenej v kuchyni.

Od Holua jsem dostal nádehrný plody jako například 7Pot Citron anebo taky pár Divošek a za ty ti moc děkuji tak jako za všechno.
No a nakonec od Chilli-maxe, Tolik druhů Rocot jsem pohromadě ještě neměl ale ty Peruviany jsou oprvdu obří snad i větší než jablko a pak mě zaujaly jeho žvýkačky který jsou zase uplně jiný pheno než ty Baronovo, navíc Maxovi na jedné rostlině narostli jak červené tak hnědé takže taky raritka.

35071

35072

35073

35074

35075

35076

No mám práce na celej víkend, dneska započnu s preparací semínek a o víkendu zpracování .

Ještě jednou díky moc všem, máte to u mě schovaný na hodně let do předu tohle se jen tak nevidí :respect: :thanx: :thumbup: :tiphat:

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 07 říj 2016 15:46

Pošťačka musela valit bulvy :-)
A hurá do kuchyně...

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160