VÁNOCE U LOBA ....
Ano přesně tak bych nazval dnešní týden který vygradoval dnešním dnem.
Začalo to ve středu kdy jsem obdržel od mistrů OMA a Barona balíčky. Všechno to byli exkluzivní kousky a největší překvapení pro mě byl Baronův Mustard takvou nálož párfemované chuti a smrtícího palu jsem opravdu nečekal, tohle je opravdu TOP odrůda a na příšít rok jí dám velký prostor ostatně stejně tak jako i Brazilian Ghostu a BBG obe dvě luxusní phenotype. Plody od OMa byli exkluzivní jako vždy, hlavně kukačky z Řad Devils Tnogue a taky Datil to je opravdu bomba. Od Oma mě ale nejvíc překvapila kukačka Cayene jelikož mě Cayene moc nechutná ale tohle byla pecka, je vidět že je to říznutý s nějakou Chinenskou ta chuť byla prostě exkluziv.
Plody od OMA bohužel Baronovo jsem nevyfotil
No a pokračovalo to dneska a přišli 4 další balíčky !! Hned ráno přinesla poštačka zásilku od Oskara s nádhernýma plodama a semínky Infinty choco za kterou děkuju extra zvlášt.
Za dve hodiny na to zvonek a další tři balíčky.
Od Wlasty, Holu a od Chilli-maxe. řeknu vám, že ani nevím čím jsem si to zasloužil, je to opravdu nádherná podíváná a asi neni moc co dodávat. V každém balíčku byla nějak specialtka. OD Wlasty to byla směs od Vás všech co jste byli na srazu a všm Vám moc děkuju, ty omáčky vypadají všechny strašne dobře a už se na ně těším. O plodech ani nemluvim takovou haldu jse snad ani nemuseli, to zase budu celej víkend zavřenej v kuchyni.
Od Holua jsem dostal nádehrný plody jako například 7Pot Citron anebo taky pár Divošek a za ty ti moc děkuji tak jako za všechno.
No a nakonec od Chilli-maxe, Tolik druhů Rocot jsem pohromadě ještě neměl ale ty Peruviany jsou oprvdu obří snad i větší než jablko a pak mě zaujaly jeho žvýkačky který jsou zase uplně jiný pheno než ty Baronovo, navíc Maxovi na jedné rostlině narostli jak červené tak hnědé takže taky raritka.
No mám práce na celej víkend, dneska započnu s preparací semínek a o víkendu zpracování .
Ještě jednou díky moc všem, máte to u mě schovaný na hodně let do předu tohle se jen tak nevidí