Celostátní sraz a soutěž
Re: Celostátní sraz a soutěž
Mazec uplne jsem ted v ustech zacitil tu skvelou chutoskar69 píše:pánové nedělní snídaně - kdo vzpomíná ?

-
- Stálý člen
- Reputace: 3468
- Obrázky: 0

Sice se zpožděním,leč přeci...

Pivko se točilo do sklenic,mizelo v žíznivých hrdlech a Wlasta si vzal proslov s tím že mu došel balík od LOBA přečetl průvodní dopis a vylovil skvělý omajdy a papričky z pekelnýho hrnce. Koštovalo se zvesela,sem tam se proložily různý pálenky a užívali si příjemnýho večera se vzpomínkami na kamarády kteří tentokráte pauzírovali a to - Colostomizer, hrdý tatík Proki a Zrzek.půlnoc se blížila Venca pořád někam psal a kamarádi se pomalu ukládali do chatek do hajan.
Sobotní ráno některý z nás vzbudil Erbenův smích z Kutné Hory

Nedělní sprcha jistě každému přišla vhod a na záchodech se jen doplňoval hajzlík papír

Ps. Díky za setkání s vámi a jestli sem zapoměl na gulášek, utopence,vynikající chleby,tataráček a já nevím čeho -SORRY.
Fotky doložím...
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Nádherně vystiženo...!
Jsi dokonalý spisovatel. Klidně bys mohl založit nějakou ročenku s těma našima akcema
Na fotky se už těším... Byls jako hlavní fotograf...
Jsi dokonalý spisovatel. Klidně bys mohl založit nějakou ročenku s těma našima akcema

Na fotky se už těším... Byls jako hlavní fotograf...
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Tak rád bych se ospravedlnil tím že jsem si psal s Lobem a podával hlášení a průběhu srazu. Jinak jsem se snažil krotit a ani heslo na wifi jsem nikomu nechtěl říct protože jak se dalo do plavu všichni vyndaly toho svého chytrého kámoše a sraz opadl o několik procent proto jsem se ujal role vyháněče telefonů a čas od času někoho okřikl
Nominovat vítěze nebyl problém potom co jste mi řekli že je tam někdo z Brna hned jsem ho poznal a bylo jasno
A k tomu extraktu jsme pěkní lojzci mně to taky zkroutilo dva dny pijem dá se říct jen pivo jídla jsme taky moc nepojedli a dáme si do chřtánu 6,4M extrakt no co není v hlavě to tam nedodáš
nic méně jsem pokřtil kemp a po litru mléka se mi povedlo kus extraktu vyhodit ale to vám žaludek nespraví dal jsem jedno pivko rozloučil se a šel spát sraz jsem si užil díky kluci všem

Nominovat vítěze nebyl problém potom co jste mi řekli že je tam někdo z Brna hned jsem ho poznal a bylo jasno

A k tomu extraktu jsme pěkní lojzci mně to taky zkroutilo dva dny pijem dá se říct jen pivo jídla jsme taky moc nepojedli a dáme si do chřtánu 6,4M extrakt no co není v hlavě to tam nedodáš

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Ještě abych nezapomněl na legendární hlášku našeho přítele maba...
F1, F2.... Mně formule nezajímají.

Zrovna probíhala debata o naganeru...
F1, F2.... Mně formule nezajímají.

Zrovna probíhala debata o naganeru...
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
A co hláška "žena ochutnala párátko".