Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
oskar69
Stálý člen
Reputace: 808
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod oskar69 » 07 říj 2016 22:03

pánové nedělní snídaně - kdo vzpomíná ?
35084

Praha
Moderátor
Reputace: 1034

Příspěvekod Praha » 07 říj 2016 22:33

Nádherná sbírka papriček.Já letos nezvládnul vůbec nic.Byl jsem rád, že jsem sklidil balkon. Furt ležím jak lemra. Ale včera jsem se pochlapil a udělal si kytku na hrobeček, kdybych se v pondělí náhodou nevrátil z nemocnice.
35094

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4521

Příspěvekod MartinS » 08 říj 2016 00:06

oskar69 píše:pánové nedělní snídaně - kdo vzpomíná ?
Mazec uplne jsem ted v ustech zacitil tu skvelou chut :-)

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3468

Příspěvekod Baron z Žop » 08 říj 2016 18:13

:tiphat: Zdarec Pánové!!!
Sice se zpožděním,leč přeci... :respect: Má cesta začla v pátek v poledne když sem jel směr Hulín kde sem čekal na přípoj směr Pardubice,vlak přijíždí já nastupuju za kamarády Oskarem a Omem. Klukům sem dal plechovkový vychlazený :jalapeno: a ať nám cesta utíká.Zastávka Přerov kde čekal Zrzek kterého schvátil Moribundus a nemohl s námi jet,proto dostal nějaký kapky na vyléčení a na oplátku poslal on na sraz nějaký papričky a omajdy. Cesta utíkala v pohodě a my pomalu chystali výsadek v Pardubkách a přesednutí na lokálku směr Hradec. Ve vlaku stál vedle nás nějakej klučina, vedle nohy kufřík s nějakým nástrojem a já hlásím Šohaju dáš si s nama? a vtiskl sem mu do ruky lahvinku hruškové kde byly vylouhovány 7pod Jonahy :firychil: - mladík polkl a nějak se zadýchal-asi něco takovýho nečekal. Omo nelenošil a zalovil v krosně pro svou výtečnou zubrovku a týpek znovu ochutnal a věřím že na naši společnou cestu nezapomene!!! V Hradci přesednutí a hyjé směr Hořice v Podkrkonoší kde na nás už s odvozem čekal Wlasta :thumbup: .Po nezbytném přivítání cesta honem do kempu. Tam jsme se vylodili,ubytovali a jali se narazit sůdek Krákory 12tky. Pomalu se začli sjíždět Vasjis s Erbenem a Karlosem. Erben se hodil do stylovýho dresu :chilli11: a začli kluci vyskládávat nabalený laskominy na výstavku. Posléze dorazil Mab a poslední MartinS. Seznámili jsme se a kluci doplnili výstavku a společnými silami jsme zahájili hodokvas uzenýho,škvarkovek,výpečků a mnoho pálivých omaček a chilli papriček :veryhot: .
Pivko se točilo do sklenic,mizelo v žíznivých hrdlech a Wlasta si vzal proslov s tím že mu došel balík od LOBA přečetl průvodní dopis a vylovil skvělý omajdy a papričky z pekelnýho hrnce. Koštovalo se zvesela,sem tam se proložily různý pálenky a užívali si příjemnýho večera se vzpomínkami na kamarády kteří tentokráte pauzírovali a to - Colostomizer, hrdý tatík Proki a Zrzek.půlnoc se blížila Venca pořád někam psal a kamarádi se pomalu ukládali do chatek do hajan.
Sobotní ráno některý z nás vzbudil Erbenův smích z Kutné Hory :rn: a začli jsme plánovat cestu do Mechova na chilli sraz.Uklidili se stoly a začal handl ze semínkama a čerstvýma papričkama,všeho bylo přehršel a každý si přišel na svý favority který si uschoval do svého geno fondu na příští sezónu. Mab s MartinemS to vzali na sebe a odřídili to. Hodili jsme čučku do Wlastovýho království ve fóliáku kde dominuje nachtzipfel-medůza... a spousty papriček. Díky kámo za inspiraci!!! V letňáku v Hradci jsme si dali pivko a nějak se rozprchli po areálu po stáncích s chilli dobrotama- Za mě můžu říct že kterákoliv omajda ze srazu by mohla směle konkurovat nabízeným komerčním majdám! Nikdo z nás se nehecl a nešel do chilli klání v pojídání papriček a extraktů. Po letňáku chodily dívčiny a nabízely pokrájený různý papričky,říkám blonďáku pojď sem a co to máš? Holky ani nevěděly jaký druhy nabízely ke koštu a tak sem jim tam vyzobl všechny proužky Morugy a bylo... Soutěž byla zajímavá a Venca přesně s předstihem oznámil vítěze!!! Finálový extrakt Toxic Waste se podařil Omovi uchmatnout na lžičce a s Vencou jsme si na malíček zavdali, za mě říkam v prvé chvíli co to je,šak to vůbec nepálí a asi 5-10min dobrý pak mi začal trnout jazyk a borci na kolbišti taky dobojovali a my frčeli zpět směr kemp. Tam se znovu zasedlo a na řadu přišla Erbenova famózní smradlavá sýrová pomazánka, pivko k tomu a nemělo to chybu!!! Zato mě začly muka v břichu z Extraktu, krůtil sem se jak jitrnica a Martinovi sem snědl jogurt a popíjel mlíčko. Celý večer sem byl nepoužitelnej a došel pařit až kluci zrovna odcházeli do chatek,tak aspoň malý s Wlastou na dobrou noc.
Nedělní sprcha jistě každému přišla vhod a na záchodech se jen doplňoval hajzlík papír :smoketoil: :jolokiatoilet: ... Snídaně byla pojata přímo bohémsky a podávaly se steaky z krkovice s minimem chleba. ze zbylých plodů a omáček se udělaly balíčky pro LOBA a Zrzka, Martinové a Karlos si pobrali zbytky čerstvých plodů a každý pomalu tušil co se neůprosně blíží... a to jsme se snažili oddálit posledním focením a nakládáním do aut. Potřepání rukou,přátelské poplácání a s vidinou na uspořádání našeho vlastního veřejného chillli srazu jsme se pozdravili, nasedli a rozjeli k domovům.
Ps. Díky za setkání s vámi a jestli sem zapoměl na gulášek, utopence,vynikající chleby,tataráček a já nevím čeho -SORRY.
Fotky doložím...

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 08 říj 2016 18:29

Nádherně vystiženo...!
Jsi dokonalý spisovatel. Klidně bys mohl založit nějakou ročenku s těma našima akcema :-)
Na fotky se už těším... Byls jako hlavní fotograf...

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 08 říj 2016 20:10

Tak rád bych se ospravedlnil tím že jsem si psal s Lobem a podával hlášení a průběhu srazu. Jinak jsem se snažil krotit a ani heslo na wifi jsem nikomu nechtěl říct protože jak se dalo do plavu všichni vyndaly toho svého chytrého kámoše a sraz opadl o několik procent proto jsem se ujal role vyháněče telefonů a čas od času někoho okřikl :D

Nominovat vítěze nebyl problém potom co jste mi řekli že je tam někdo z Brna hned jsem ho poznal a bylo jasno :D

A k tomu extraktu jsme pěkní lojzci mně to taky zkroutilo dva dny pijem dá se říct jen pivo jídla jsme taky moc nepojedli a dáme si do chřtánu 6,4M extrakt no co není v hlavě to tam nedodáš :D nic méně jsem pokřtil kemp a po litru mléka se mi povedlo kus extraktu vyhodit ale to vám žaludek nespraví dal jsem jedno pivko rozloučil se a šel spát sraz jsem si užil díky kluci všem

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 09 říj 2016 12:14

Ještě abych nezapomněl na legendární hlášku našeho přítele maba...

F1, F2.... Mně formule nezajímají.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zrovna probíhala debata o naganeru...

oskar69
Stálý člen
Reputace: 808

Příspěvekod oskar69 » 09 říj 2016 13:15

A co hláška "žena ochutnala párátko". :firy:

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“