Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
OMO
Stálý člen
Reputace: 3126
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod OMO » 02 říj 2016 22:09

Pro Wlastu. Recept na HUHU koktejl:

Vodka Amundsen 6x destilovaná
4 x 1x1cm Haba Chocolate nechat cca 2 týdny
tráva zubrowka http://www.zahradnictvikrulichovi.cz/pr ... ubri-trava
1 hřebíček, 3cm celé skořice, pidi větvička rozmarýnu luhovat max 1-2 dny
Polévková lžíce medu spíš na obarvení

Protřepat, nemýchat, vychladit. :chsauce:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

mab
Stálý člen
Reputace: 401

Příspěvekod mab » 03 říj 2016 08:05

Jo OMOvice, včera jsme ji s mladým dojížděli. Díky za recept.

Jinak paní učitelka z chilli festu, vypadá na večerním vyhlášení v pořádku

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4522

Příspěvekod MartinS » 03 říj 2016 10:16

Par fotek ode me.
kemp, fest, vyhlidka v Hradci

http://www.rajce.net/a13314536

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 03 říj 2016 10:19

Tož abych to schrnul i za mě :-D Já vim nebyl jsem tam osobně přítomen ale díky vyspělé technice moderní doby, jsem páteční den prožíval tak trochu s Vámi. Bůh žehnej internetu a vynálezu Wi-Fi.

Abych začal ale od začátku, v pátek mi přišel balíček o Venci, co balíček, to byla nálož a opravdová humanitární pomoc jak se patří a tímto obrovské díky Vasjisovi. Hromada čerstvých plodů všeho druhu a taky sklenička chilli omáčky a dvě zavařeniny Vencovo luxusních Moruga okurek.

Otevřel jsem si pivko a jal se ochutnávat, první jsem otevřel Probouzeč, za mě je to výborná omáčka s luxuním palem, vím že záměr byl udělat extrém vraždu ale za mě tohle je mnohem lepší, člověk si může dát větší množství ale zároveň pěkně pálí držka jak se patří. Tuhle omáčku asi mít moc dlouho nebudu.

Hodiny ukazoval iasi 8 hodin večer a já jsem se jal natočit video, živý pozdrav na vypalovák. Asi mi to trvalo moc dlouho ale když jsem borcům video zhruba v 9 večer poslílal tak mi chodili matoucí odpovědi a bylo jasné, že to tam již v tuto časnou hodinu bylo velice zajímavé :-D

V průběhu večera jsem zhlídl pár aktuálních fotek ze kterých čišela atmosféra jako hrom. Erbenovi klobou dolu za to, ež to tam s Vámi vydržel :-D

V sobotu jsem se již naplno věnoval domácímu děnní a obdržel pár zpráv z Mechova, jak jsem pochopil za 150Kč vleznýho to nebyla žádná hitparáda což me mrzí že jsem Vás dotoho uvrtal, na druhou stranu je třeba si uvědomit, že to byl první ročník a dnes již slavné chillibraní v Brně začínalo 1.ročník o dost chuději než to co jste měli možnost zažít na Mechove takže do budoucna to bude asi dobrá akce i dkyž ted to posuzuji jen podle fotek a komentářů na FB.

Pokud se plánuje nějaká větší akce nás chillenců z fora kde by byla přřítomnai veřejnost tak se mnou rozhodně počítejte jsem pro každou špatnost i dkyž popravdě se už docela bojím něco konkrétního plánovat, víte jak to se mnou je ....

Na závěr foto Vasjisovo humanitární pomoci :
34953

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 03 říj 2016 11:04

Mechov má ještě hodně co zlepšovat, Já měl dost už po hodině. Areál malý, stánky prolezené za 20min. Ale Brno se taky učilo a dneska je to mega fesťák, který šlape jak hodinky a penízky si taky slušně sypou. Aspoň člověk může porovnat. Jinak věřím, že za 10 let tyto akce budou v každém větším městě stejně jako pivní slavnosti. Pokrok nezastavíš. Lidi to chtějí, v chilli se už teď točí velké $$.

Erben by sem mohl hodit receptík na svůj smradlavý salátek, Wlasta na své pečené papriky + odkaz na zelené rajčata - pokud už to tu je, Vašek na svoji omáčku z cuket/cibule/paprik, Karlos pomazánku z Hokaido atd atd. Vím, že jsme si to tam tak nějak řekli, ale ať ty legendární špeky nezapadnou.

Lobo balíček jsme prozkoumali. Wlasta udělal prezentaci se čtením instrukcí. Omáčky a plody rozkrájeli pokoštovali, semínka jsme taky prošli. Moc děkujem. Wlasta by to měl poslat zpět rekomando + něco navíc. Klidně jsem hoď receptík na tu tvoji pálivou marmošku. Hlavně mab i ostatní to ocení.

Video jsme zkoušeli sledovat přímo na místě, ale v zhledem pokročilé hodině a náladě. Jsme nic neslyšeli hehe.

Já ti s Oskarem pošlu ještě něco sólo + slíbené semínka kukaček.

mab
Stálý člen
Reputace: 401

Příspěvekod mab » 03 říj 2016 12:23

Perte sem recepty, mám tu větší než malé množství papriček a musím je zpracovat.
:thumbup: :jalapeno: :jalapeno: :jalapeno: :thumbup:
Ty různé rozkuchané a nedojezené šly včera do trouby a suší se.

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 03 říj 2016 13:06

Dneska obědový košt v práci s Oskarem:

Okurky s Morugou od Venci ze srazu. Měli jsme šoulet a bůček takže super kombo. Děkujeme Ježíšku.

Horká novinka 2016. Fatali Mustard. Kukačka Fatali Red, která u Barona zmutovala. Opravdu velmi zajímavý model, který umí potrápit. Ať hledám, jak hledám na netu, tak tuto verzi má pouze naše wostrý družstvo.

34963

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 04 říj 2016 03:29

Erben61 píše:Pohoda vždyť jsme byli včera za kultůůrou
https://youtu.be/rnSM2akVQ_0

Dokonce jest jeden našinec mediální hvězdou z Festu Mechov na stránkách Facebooku
34989
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“