Tož abych to schrnul i za mě

Já vim nebyl jsem tam osobně přítomen ale díky vyspělé technice moderní doby, jsem páteční den prožíval tak trochu s Vámi. Bůh žehnej internetu a vynálezu Wi-Fi.
Abych začal ale od začátku, v pátek mi přišel balíček o Venci, co balíček, to byla nálož a opravdová humanitární pomoc jak se patří a tímto obrovské díky Vasjisovi. Hromada čerstvých plodů všeho druhu a taky sklenička chilli omáčky a dvě zavařeniny Vencovo luxusních Moruga okurek.
Otevřel jsem si pivko a jal se ochutnávat, první jsem otevřel Probouzeč, za mě je to výborná omáčka s luxuním palem, vím že záměr byl udělat extrém vraždu ale za mě tohle je mnohem lepší, člověk si může dát větší množství ale zároveň pěkně pálí držka jak se patří. Tuhle omáčku asi mít moc dlouho nebudu.
Hodiny ukazoval iasi 8 hodin večer a já jsem se jal natočit video, živý pozdrav na vypalovák. Asi mi to trvalo moc dlouho ale když jsem borcům video zhruba v 9 večer poslílal tak mi chodili matoucí odpovědi a bylo jasné, že to tam již v tuto časnou hodinu bylo velice zajímavé
V průběhu večera jsem zhlídl pár aktuálních fotek ze kterých čišela atmosféra jako hrom. Erbenovi klobou dolu za to, ež to tam s Vámi vydržel
V sobotu jsem se již naplno věnoval domácímu děnní a obdržel pár zpráv z Mechova, jak jsem pochopil za 150Kč vleznýho to nebyla žádná hitparáda což me mrzí že jsem Vás dotoho uvrtal, na druhou stranu je třeba si uvědomit, že to byl první ročník a dnes již slavné chillibraní v Brně začínalo 1.ročník o dost chuději než to co jste měli možnost zažít na Mechove takže do budoucna to bude asi dobrá akce i dkyž ted to posuzuji jen podle fotek a komentářů na FB.
Pokud se plánuje nějaká větší akce nás chillenců z fora kde by byla přřítomnai veřejnost tak se mnou rozhodně počítejte jsem pro každou špatnost i dkyž popravdě se už docela bojím něco konkrétního plánovat, víte jak to se mnou je ....
Na závěr foto Vasjisovo humanitární pomoci :