Už dlouho nic nebylo, tak alespoň pár slov. Zítra (snad) hodím fotky.
Tak jsem dneska při pokrývání střechy garáže přemýšlel o chilli. Dospěl jsem k názoru, že příští rok chci pěstovat něčím zajímavé druhy, především chutí. Hlavně divošky, přesedlám z Chinesek na Annuumky a Rocota. Je to na mně nějaká moc velká vražda. Dneska jsem si dal etnu, která má mít 65K SHU a docela jsem se zděsil, jak to pálí. Neříkám, že chinesky vynechám, ale bude jich podstatně méně. Letos chci zkusit chuťově, co se mi líbí a příští rok už pojedu jen to, co mi doopravdy chutná...
Snad jsem se do té myšlenky nezamotal a dokázal to nějak vyjádřit...
Holu 2016
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Holu 2016
Přesně - já to mám taky tak. Každý rok si to říkám a stejně se neposlechnu /to je jako s mimomanželským sexem - furt se něco hledá, zkouší, vrací se k osvědčenému ...../ 

Já to dělám stejně. Teda s tím chilli. Mimomanželský sex bych nechal bokem.
Pěstuju to, co mi chutná. Každý rok zkouším nové věci, ale mám pár osvědčených, které už nebudu měnit.
K tomu něco ostřejšího na usušení, možná kytku něčeho hodně ostrého na omáčky.
Ale ona se i ta chuť a odolnost mění. Minulý rok se mi zdály hrozně ostré Long Slim Cayenny a Letos mi Ring of Fire, který mají skoro stejný pal, až zas tak ostré nepřijdou.
Pěstuju to, co mi chutná. Každý rok zkouším nové věci, ale mám pár osvědčených, které už nebudu měnit.
K tomu něco ostřejšího na usušení, možná kytku něčeho hodně ostrého na omáčky.
Ale ona se i ta chuť a odolnost mění. Minulý rok se mi zdály hrozně ostré Long Slim Cayenny a Letos mi Ring of Fire, který mají skoro stejný pal, až zas tak ostré nepřijdou.
Tož Holu,
důležitý je aby si člověk našel v tom koníčku tu svojí rovinu. Myslím si že pěstování divošek se také může brzy zvrhnout v závilosti tak jako někdo je ujetej na superhoty jako jsem já. Já si sice sem tam dám celou a odpálím se tím do vesmíru ale že byhc jich sežral 2kila to taky ne, jenom každej měsíc vařim 3litry omáčky protože je žeru ke všemu co jím. Dávám si chilli omáčku i do svíčkový
Takže na mojí spotřebu potřebuju zase mít plantáž superhotů protože vařit omáčky z ROF tak to bych jich musel mít 100kg na rok aby mi to vystačilo. Na to abych si zavařil 15 sklenic z rohů a Jalapen udělal dvakrát za rok Poppers mi stačí 5 keříků tak proto preferuju superhoty a navíc ty nádherný pokřivený tvary to je láska.
Tvůj postoj se mi líbí, víš proč to tak chceš. Divošky jsou naprosto obrovský odvětví a navíc moc lidí do toho nedělá takže o důvod víc proč do toho jít. Plus jako bonus sem tam pár kousků vražd a obyčejných jako jsou Jalapeno nebo ROF.
Za pár let budeš Guru přes divošky a to je dobrý cíl dlouhý cesty
důležitý je aby si člověk našel v tom koníčku tu svojí rovinu. Myslím si že pěstování divošek se také může brzy zvrhnout v závilosti tak jako někdo je ujetej na superhoty jako jsem já. Já si sice sem tam dám celou a odpálím se tím do vesmíru ale že byhc jich sežral 2kila to taky ne, jenom každej měsíc vařim 3litry omáčky protože je žeru ke všemu co jím. Dávám si chilli omáčku i do svíčkový

Tvůj postoj se mi líbí, víš proč to tak chceš. Divošky jsou naprosto obrovský odvětví a navíc moc lidí do toho nedělá takže o důvod víc proč do toho jít. Plus jako bonus sem tam pár kousků vražd a obyčejných jako jsou Jalapeno nebo ROF.
Za pár let budeš Guru přes divošky a to je dobrý cíl dlouhý cesty

To víte borcí, já když řeknu, že zítra hodím fotky, tak to většinou dopadne tak, že se 3 týdny neozvu.
Prapor dokázal vyvinout takový tlak, až se zem třásl ... radši toho nechám. Po úspěších na poli bojovém můj prapor začal prosperovat. Annumky dozrávají a vše teď krásně roste.
Bishopy krásně rostou.

Nějaké okrasky

Chiero Roxa

Tohle se upřímně přiznám, že nevím, co by to mohlo být.

Tohle měla být semínka 7 Potu Jonah

Trinidad Scorpion Peach

Oddělení speciálních sil
Lanceolatum mi před týdnem kvetlo. Co jsem tam přišel druhý den, abych to vyfotil, tak jsem myslel, že mi omejou. Nějaká kočka mi zlomila tu větvičku, na které kvetla!
Příště půjde kočka do salámu!

Aji Charapita

Prapor dokázal vyvinout takový tlak, až se zem třásl ... radši toho nechám. Po úspěších na poli bojovém můj prapor začal prosperovat. Annumky dozrávají a vše teď krásně roste.
Bishopy krásně rostou.
Nějaké okrasky
Chiero Roxa
Tohle se upřímně přiznám, že nevím, co by to mohlo být.
Tohle měla být semínka 7 Potu Jonah

Trinidad Scorpion Peach
Oddělení speciálních sil
Lanceolatum mi před týdnem kvetlo. Co jsem tam přišel druhý den, abych to vyfotil, tak jsem myslel, že mi omejou. Nějaká kočka mi zlomila tu větvičku, na které kvetla!

Aji Charapita
První článek o divoškách.