Holu 2016
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
- Obrázky: 0
Re: Holu 2016
Kde si kupoval semienka Aji Largo? ja mám zo Semillas a zdá sa mi ,že mám odlišné listy.
Uvidíme aké rozdiely budú pri plodoch.

Semínka Aji Largo jsou tuším od Colostomizera, který byl od takové lásky a pár druhů Rocot mi věnoval.franco píše:Kde si kupoval semienka Aji Largo? ja mám zo Semillas a zdá sa mi ,že mám odlišné listy.Uvidíme aké rozdiely budú pri plodoch.

- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
- Obrázky: 0
Porovnáme plody na konci sezónyHolu píše:Semínka Aji Largo jsou tuším od Colostomizera, který byl od takové lásky a pár druhů Rocot mi věnoval.franco píše:Kde si kupoval semienka Aji Largo? ja mám zo Semillas a zdá sa mi ,že mám odlišné listy.Uvidíme aké rozdiely budú pri plodoch.

Ahoj,
dneska rychle bez textu, není čas a za chvilku vyrážím. Update, jak se daří.
Další bude příští neděli, až se vrátím domů.
Okrasky 1

Okrasky 2

Kvetoucí Rocoto de Seda

Opět Rocoto de Seda

Tohle by měla být Naga Black, už taktéž obráží. Možná z ní ještě něco bude

Jalapeno Maylon

Jelikož se mi smyli popisky, tak nemám páru, co by to mohlo být, ale obráží to zatím skoro nejlépe z Chinesek

Sladká paprika Joe E. Parker

dneska rychle bez textu, není čas a za chvilku vyrážím. Update, jak se daří.

Okrasky 1
Okrasky 2
Kvetoucí Rocoto de Seda
Opět Rocoto de Seda
Tohle by měla být Naga Black, už taktéž obráží. Možná z ní ještě něco bude

Jalapeno Maylon
Jelikož se mi smyli popisky, tak nemám páru, co by to mohlo být, ale obráží to zatím skoro nejlépe z Chinesek
Sladká paprika Joe E. Parker
Tak jsem se před pár dny konečně vrátil.
Ve válce neexistuje dovolená, to ovšem neplatí pro mě. Vzal jsem si dovolenou v den mého posledního postu zde. Předal jsem žezlo jinému Majorovi, který slíbil, že na můj prapor dohlédne. Ta dovolená spočívala v tom, že jsem dobýval největší ostrov Baleár. Vše se po 2 týdnech podařilo, mohl jsem se prohlásit za vítěze. Bohužel se mi nepodařilo najít žádné zajatce v podobě místních divokých či nedivokých odrůd chilli paprik. Co jsem ale z hrůzou zjistil v průběhu dobývání byla probíhající živelná katastrofa zrovna v místech, kde se zrovna nacházel můj prapor. O pár kilometrů dál to vypadalo i takhle! Trošku jsem se zhrozil, protože mi major oznamoval, že to byl fakt mazec!
Naštěstí po mém návratu jsem zjistil, že se můj prapor sám o sebe postaral a zároveň se všichni mezi sebou podrželi, takže můžu prohlásit, že voda sebou nikoho z nich nespláchla. Navíc se jim i začalo dařit. Dnes už jsou tady velice pěkně "vypečené" teploty!
Začněme okraskami
Chinese Multicolor

Calico

Penquin

Plod Rocoto Turbo Pube

S touhle fotkou jsem spokojen. Kdyby lobo neměl podobný avatar, tak bych si ho dal jako svůj.
Opět Rocoto Turbo Pube.

Rocoto Cap 217, těch domorodců z Baleár vlevo dole si nevšímejte. Když už nebylo chilli, tak jsem se snažil zachránit alespoň je, tak uvidíme.

Aji Brazilian Pumpkin Pineapple, na tohle se doopravdy těším. Velice chutné plody.

Tohle je největší překvapení. Capsicum Lanceolatum v celé své kráse se opět dalo dohromady a roste jako z vody!

Naštěstí po mém návratu jsem zjistil, že se můj prapor sám o sebe postaral a zároveň se všichni mezi sebou podrželi, takže můžu prohlásit, že voda sebou nikoho z nich nespláchla. Navíc se jim i začalo dařit. Dnes už jsou tady velice pěkně "vypečené" teploty!
Začněme okraskami
Chinese Multicolor
Calico
Penquin
Plod Rocoto Turbo Pube

S touhle fotkou jsem spokojen. Kdyby lobo neměl podobný avatar, tak bych si ho dal jako svůj.

Rocoto Cap 217, těch domorodců z Baleár vlevo dole si nevšímejte. Když už nebylo chilli, tak jsem se snažil zachránit alespoň je, tak uvidíme.

Aji Brazilian Pumpkin Pineapple, na tohle se doopravdy těším. Velice chutné plody.
Tohle je největší překvapení. Capsicum Lanceolatum v celé své kráse se opět dalo dohromady a roste jako z vody!
Pravdu díš pane. Aji Pineapple to je.Bullets píše:Hele nemá Brazilská dýně jiný tvar plodů?