Co bych pro Vás neudělal

+ asi tak 5 kilo plodů v technické zralosti, které můžu sklidit nejdříve o víkendu

Hodně toho začalo chytat plíseň. Chystám jedno překvapení na příští sezónu, tak mi držte palce a pokud se povede, tak bude hodně divoké..

No, já nejsem nějaký horlivý cyklista. A doufám, že do půlměsíce je dostanu do garáže, takže už tam nebudou...matoha píše:aké pekne čisté bicykleaj bezpečnostné prvky zostali zachované
na mojom je možno aj šesťročné blato a odrazky letia dole zväčša už v obchode
ale chcem sa opýtať na to praetermissum aké veľké ti to narástlo?
Hele, jak jsem tobě i ostatním psal. Já jsem za to, co jsem sklidil velice rád. Není toho sice tolik co loni, ale já si nestěžuju a užiju si to alespoň čerstvé a nebudu se patlat s nějakým zavařováním atd. Zrovna teď, když to píšu, tak tady chroupu dvě Aji Pineapple a jsem spokojený.lobo píše:Holu co dodat, vím že jsi velké trable z kraje sezony kdy tě několikrát postihli kroupy a vše jsi měl totálně zničené a i z tohoto hlediska si myslím že to co jsi sklidil je paráda. Sice si vážím toho, že jsi chtěl dodržet slovo, které jsme si dali na začátku sezony a poslal jsi mi své výpěstky ale když vidím kolik ti toho zbylo tak to jsi mi opravdu nemusel posílat. Já ti na revanž posílám zítra balíček at se máš taky dobře
Já děkuji.Erben61 píše:Co dodat? Jen tolik, že mě už od Honzy balíček přišel v pátek, tak jsem nelenil a obratem jsem milou krabku naplnil omajdama, vytěsnil a zítra až otevřou poštu odesílám obratem směr Klatovy.Holu si to zaslouží, už jen za to jak v době kdy fórum bylo totálně rozhašený, dělal co mohl aby pomohl.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host