Holu 2016
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Re: Holu 2016
Ten květ má super barvu.
Má, mně se taky líbíwlasta1 píše:Ten květ má super barvu.

Superoskar69 píše:Se sem vetřu se svými květy

Ahoj,
tak dneska jen tak ve zkratce, co se děje. Kromě toho, že chineskám se začalo neuvěřitelně dařit a jsou schopny se porvat s nepřítelem sami, tak mi nezbývá nic jiného, než je nechat být a do příště nafotit. Zároveň se omlouvám, že fotky jsou všechny foceny na výšku, ale toho jsem si všimnul až teď.
Nicméně jsem dojedl všechny Bishopy, co jsem měl doma (a že jich bylo hodně ...) a fakt mi tahle paprička hrozně chutná. Asi nejvíc ze všech a tak jsem si řekl, že jí ještě letos zkusím s tím, že si budu hrát na včeličku a plody očekávám snad už o Vánocích.
Takový malý experiment, který když se nezdaří, tak se nic neděje.. 
Tak jak se nám to válčí:
Etna Peperoncino

Medusa s něčím sprclá, která má +50 000 SHU

Jalapeno Maylon

Capsicum Annuum var. Glabriusculum cv.Florida Wild Bird plodí!

Bishopy

tak dneska jen tak ve zkratce, co se děje. Kromě toho, že chineskám se začalo neuvěřitelně dařit a jsou schopny se porvat s nepřítelem sami, tak mi nezbývá nic jiného, než je nechat být a do příště nafotit. Zároveň se omlouvám, že fotky jsou všechny foceny na výšku, ale toho jsem si všimnul až teď.

Tak jak se nám to válčí:
Etna Peperoncino
Medusa s něčím sprclá, která má +50 000 SHU

Jalapeno Maylon
Capsicum Annuum var. Glabriusculum cv.Florida Wild Bird plodí!

Bishopy

To víš že jo jen do nich. Taky si jedu takovej Vánoční projekt ale zatím to nechci zakřiknout. At se daří kolego 

Doufám, že dáš vědět, klidně i do PM. Rád si přečtu o tvém projektu!lobo píše:To víš že jo jen do nich. Taky si jedu takovej Vánoční projekt ale zatím to nechci zakřiknout. At se daří kolego

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0

PS: Hele tady je to samej pekelník, ďábelský omáčky, Luciferovy mutanti, všiml jsem si až teď kolikátý je můj příspěvek.........nemá tohle číslo nějakou pověst ve spojitosti s Peklem?????Bojim ,bojim,bojim

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Já jsem to nehrotil. Zemina rovnou ze záhonu, tak uvidíme ..
Ta Medusa je, jak jsem psal s něčím sprclá. Nevím, kdo mi jí posílal, tuším, že to byl Pedro a upozorňoval mně na to, že to je doopravdy Medusa s něčím sprclá. Jala jsem ochutnal jen Summer Heat a to je docela dobrý pal, zvlášť ty naložené ..
Teď už budu informovat častěji, než dvakrát do měsíce, ale třeba i několikrát v týdnu .. 
Ta Medusa je, jak jsem psal s něčím sprclá. Nevím, kdo mi jí posílal, tuším, že to byl Pedro a upozorňoval mně na to, že to je doopravdy Medusa s něčím sprclá. Jala jsem ochutnal jen Summer Heat a to je docela dobrý pal, zvlášť ty naložené ..